Etude House Juicy Cocktail Gradiation Nails Nr. 5 Review

Sziasztok pipikék,

Ha már így belelendültünk a körmözésbe ne törjük meg a sorozatot, így mára az Etude House Juicy Cocktail Nails Princess Mary szettjét hoztam.


Hello chickies,

Since we've been doing so great with the Etude House Juicy Cocktail Gradiation Nails I don't want to break the series. Today I brought you Princess Mary.


Bevallom ezzel a koktéllal megfogtak, no nem, mint ha nagy szakértő lennék, de nem igazán találtam valódi arany színben tündöklő italt. Maximum sárgát vagy pezsgőt, és töménytelen mennyiségű photoshoppolt képet. Így bár a koktél nem teljesen passzol - képek alapján a Princess Mary egy barnás, krémes ital - nem találtam tényleges alternatívát, de semmi sem tökéletes. (Kivéve Tom Hiddlestont, de az nem ide tartozik)

I have to confess, that this time they got me. I'm no expert, by all means, but I couldn't find a true gold cocktail. Yellows? Yes. Champagnes? Yes. Vast amount of photoshopped promo pics? Yes. So even if I don't have a real substitute, the cocktail inspiration does not fit. According to pictures, the Princess Mary drink is a creamy brown, not gold, but hey, nothings perfect. (Except Tom Hiddleston, but that is another story)


Az alapszín egy csodás barackos rózsaszín tele ezüst csillámokkal. A második egy színtelen lakk tele apró arany csillámokkal, és nagyobb ezüst/multi glitterrel. A harmadik is egy színtelen lakk tele nagy arany glitterrel.

The base color is a really nice peachy pink with silver shimmer. The second one is a clear polish with tons of gold shimmer and small silver/multi glitter. The third polish has also no color, but contains big gold glitter.


Vakuval / With flash

A felvitellel itt sincs gond, ahogy a tartóssággal sem. Az alapszín annyira tetszik, hogy már magában is nem egyszer volt rajtam, az arany csillámos rétegező lakkok pedig kimondottan jól mutatnak matt feketével vagy sötétbarnával. Ez az egyik kedvenc összeállításom, ami azért is fura, mert amúgy nem vagyok nagy rajongója az arany színnek.

No problems with application or wear time, the performance is pretty much the same as with the other combinations. The base color is so lovely, that I wore it several times without the gold glitters. Those gold layering polishes look really good with matte black, or dark brown. This is one of my favourite sets, which is a bit odd, since I'm not a big fan of gold as a color.






Lassan úgy érzem magam, mint egy rossz lemez, amely megakadt, és ugyanazt a szöveget ismétli a végtelenségig. A szett nem drága, együtt és külön-külön is jól használható lakkokat tartalmaz, melyek nem csak szépek, de tartósak is. Szerintem simán megéri azt a pár dollárt

I kind feel like a broken record, that keeps repeating the same thing. The set is inexpensive, contains polishes that can be used together, or combined with other colors really well, and are not just beautiful, but also long lasting. They're worth their price.

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése