JUNE FAVOURITES

Sziasztok,

Még ebben a dög melegben is csak úgy repül az idő. Nem rajongok túlságosan a nyárért, engem nem ilyen trópusi vagy sivatagi hőmérsékletekre teremtettek. Ilyenkor mindig fontolóra veszem, h északnak veszem az irányt :)

Hey guys,

Time flies even in these high temperatures. Damn I wasn't made for this weather, I don't really cope well in these tropical or desert conditions. During summer months I always think about going North.




Sajnos ezt a vidám sminket egy nagyon szomorú esemény ihlette. Sose fogom megérteni, hogy miért kell azért emberi életeket elvenni, mert valaki más, mint mi. Teljesen mindegy, hogy valaki a saját vagy az ellenkező nemhez vonzodik, mindkettőhöz vagy akár egyikhez sem, ez nem jogosít fel senkit arra, hogy fegyvert ragadjon és lövöldözni kezdjen. Persze mindig lesznek olyan emberek, akik ezzel nem fognak egyet érteni, de remélem, hogy egyszer eljutunk oda, hogy a többség igen.

This fun look was inspired by a very tragic event. I'll never understand why anyone thinks it's ok to kill other people, just because they're different. It doesn't matter if someone is attracted to the opposite sex, same sex, both or none. Killing people is not okay. Of course there will always be people, who will not agree with this, but I hope, that someday, the majority of folks will.

A photo posted by beautypurrr (@beautypurrr) on


Nem minden sminkkel vagyok megelégedve, amit posztolok is. Ennél például nem sikerült szépen eldolgozni a széleket, de annyira tetszett a szín, hogy még így is feltettem.

I'm not 100 % satisfied with every makeup I upload. With this one I was really unhappy how unblended the edges were, but I liked the color so much, that I posted it anyway.



Már egy ideje szerettem volna kicsit "extrémebb" sminkeket is gyártani, így egyik nap szimplán leültem játszani. A fejemben az Afterland mobilos játék karakterei kavarogtak, abból született végül ez a smink. Később lehet tovább fejlesztem még.

I wanted to do more "outlandish" looks for a while now, so one day I just sat down and started to play with makeup. I was thinking about the mobile game Afterland and it's characters, that's how this came to life. I may re-do it later.

 
Végül pedig pár júniusi poszt, melyek tetszettek.

Last a few posts from June I really liked.

A photo posted by @balanceofbeautee on






A photo posted by JA MIE HOWDEN (@howden_j) on

Reménykedjünk egy nem túl meleg júliusban :D

Let's hope for a not so hot July :D

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése