Pupacat Collection

Sziasztok,
 
Ma egy kis séta után beugrottunk a Westendbe, ahol párom csak annyit mondott, hogy mutatni szeretne valamit. Miután végeztem a Nailland standnál elindultunk a DM-be, ő pedig még mindig nem mondta el, hogy mit szeretne mutatni. Amikor elértünk a Pupa boltjához már tudtam, hogy mi volt az. A világ egyik legcukibb cicás kollekciója, amit valaha láttam.
 
Hello,
 
Today after a walk we went into the Westend Mall, where my fiancé told me, that he wants to show me something. I bought a few things at the Nailland stand, then we headed to DM (drugstore) and he still didn't tell me what he wanted to show me. On our way we passed the Pupa store and without him saying anything I knew what he wanted to show me. One of the cutest cat makeup collections.
 

 
Szerintem fél percig csak álltam és olvadoztam, amolyan igazi crazy cat ladyhez híven, de tényleg übercuki volt a látvány. Kis, közepes és nagyobb cicás tégelyek, na meg dundi cicák, mindezt fekete, fehér, piros és arany színben.
 
A legkisebb cica (Pupacat1) négy színben kapható, nekem furcsa, hogy a fedél más színű mint a cica teste, szerintem jobban mutatna, ha nem térne el. A kis tégelyek három ajakbalzsamot tartalmaznak. Ahogy néztem mindegyik cica tartalmaz egy átlátszót, a fekete és fehér cicc rózsaszíneket, a piros korallos, míg az arany piros színeket rejt magában.
 
In true crazy cat lady manner I think I stood there for like 30 seconds just staring at all the cat themed items. There were smaller and bigger kitty containers and chubby cat balls in black, white, red and gold.
 
The smallest cat container (Pupacat1) houses three lip balms, and I found it strange that the lid color was different from the body. I think they would look better with a matching top. All of them contain one colorless balm. The black and the white cat had different shades of pink, the red one had corals while the gold kitty had two reddish shades in it.
 A kicsit nagyobb tégely (Pupacat2) kívülről teljesen ugyanígy nézett ki, de belülről már más volt a helyzet. Ebben három szemfesték és két szájfény kapott helyet, mindenféle színösszeállításban. A fekete cicában barnás árnyalatok voltak rózsaszín szájfénnyel, a fehérben kék szemfestékek erős pinkekkel, a pirosban sötétebb barnák pirossal és pinkivel, míg az arany cicában az arany és fekete színek mellé piros szájfényt raktak.
Egyrészt, szerintem a színkombinációk borzalmasak voltak, talán a fekete cica volt a legnormálisabb, míg a fehér a legrosszabb. Másrészt, soha, soha, de soha nem fogom megérteni, hogy miért tesz valaki por állagú termékek mellé krémeseket. Akármennyire vigyáz az ember idővel sajnos a porból tuti át fog mászni pár szemecske a szájfényekbe. Igazán leszokhatnának már erről.
 
The slightly bigger container (Pupacat2) looks the same as the balms, but houses three eyeshadows and two glosses The black cat has browns paired with light pink glosses, the white has blues paires with strong pinks, the red cat has darker browns in it with a red and a pink gloss, while the gold cat contains gold and black eyeshadows paired with red for the lips.
First off I think the color combinations were awful, the black cat was the most wearable, while the white cat looked the worst. Second, I'll never ever ever understand why a brand puts powders next to creams. Even if you're really carefull you'll end up with powder in your cream formula, which will look awesome, not. Why do brands still do this? Stop it!
 
 
A legnagyobb tégelyes cica (Pupacat3) kicsit más formájú, mint a kisebbek, kerekebb, dundibb. Ha felnyitjuk rögtön látjuk is, hogy miért, több terméket tartalmaz és két szintes. Ebben elviekben egy púder, egy primer, négy szemfesték, egy applikátor és három szájfény kapott helyet. Szerintem kár volt ennyi mindent belezsúfolni, jobb lett volna átgondolni a dolgot. A kevesebb néha több. Ami szintén furcsa volt számomra, hogy itt meg lett volna a lehetőség arra, hogy külön válasszák a por és a krémes állagú termékeket, még sem éltek vele. A szájfények mellé sikerült még bezsúfolni egy szemfestéket és egy púdert. A színkombinációk is elég érdekesek.
 
The biggest cat container (Pupacat3) has a slightly different shape, then the smaller ones, it's rounder. If you open it you can see why, it contains more products and it has two tiers. It has a powder, a primer, four eyeshadows, an applicator and three glosses. I think it was not a good decision to pack so many things in to it, and despite having the opportunity to put the powders in to one tier and the glosses in to another one they didn't use it. So you'll have yet again powders mixing in with the glosses. The color combinations are also odd.
 


 
Most pedig következzen az ultracuki dundi cica (Pupacat4), mely egy rakat terméket tartalmaz, és amelynél komolyan elgondolkodtam, hogy megveszem csak a külseje miatt. Egy gömb az egész, mely a cica farkán támaszkodik, így nem gurul el. Ha kinyitjuk egyik oldalt rögtön pár terméket találunk, míg a bal oldalon egy kedves felirat miszerint macskák nélkül nem élet az élet. Ha ezt is kihajtjuk, akkor pedig még több szájfény és szemfesték néz vissza ránk, felsorolni is sok. Szokásos, porok és krémek összevissza együtt, és fura színek.
 
Now let's see the star of the collection, the chubby cat (Pupacat4) which contains an array of products. I truly stood there and thought about buying one just for the packaging. The whole cat is a little ball, and it stays put on it's tail. If you open it you'll see products to the right, and on the left a little quote saying, that life is not a life without a cat. If you open that flap you will see even more eyeshadows and glosses. By now you know the drill, powders together with creams, and weird color combinations.
 


 
Összességében a kollekció csomagolása nagyon cuki, de furák a párosítások és a színek olcsó gyereksmink hatsát keltik, így inkább csak nézegetésre ajánlom, mint megvételre, már csak azért is, mert nem éppen olcsó termékekről van szó.
 
All in all the packaging is super cute, but the color combinations are odd and they look more like a childs play makeup, so maybe this collection is better to look at, then to buy. The price tag also makes you think twice when it comes to purchasing, since they are not a cheap brand.
 
 

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése