Artdeco Wonderlash Intense Nr 14 Mascara Review

Sziasztok pipikék,

A jó idő közeledtével a sminkek is egyre vidámabbak és színesebbek. Ha valaki nem szeretne rögtön egy szirvárványos szemmel dobbantani, akkor jó alternatíva lehet az élénk színű tusvonal vagy akár a fekete és barna bűvköréből kilépő szempillaspirál, mint az Artdeco Wonderlash Intense.


Hey chickies,

With the temperatures going higher and higher the makeup looks also get a bit more colorful. If you don't want to go full on rainbow you can try a vibrant liner or a mascara that is more than the usual black or brown, maybe something like the Artdeco Wonderlash Intense.Az Artdeco nem épp egy fiatalos márka. Ha rájuk gondolok, mindig egy kellemes megjelenésű, jól szituált, középkorú nő jelenik meg előttem. Ez nem hiszem, hogy rossz dolog lenne, de bevallom kicsit meglepődtem, amikor megláttam náluk ezt a lila szempillaspirált.
A csomagolás elég visszafogott, de azért eltér a megszokott fekete doboztól és tubustól. Mindkettőt színes csíkok dobják fel, de ezzel ki is fújt a dolog, egy kicsit szabadjára lehetett volna ereszteni a kreativitást. A tubus amúgy elég strapabírónak tűnik, párszor sikerült leejtenem, és nem lett semmi baja. Kézbe véve van egy kis súlya, mint ha nehezebb lenne, mint egy átlag spirál.

Artdeco is not really marketed towards teens, when I think of them I tend to picture a woman in her thirties, who has a nice appearance. This is not bad, it just surprised me to see them come out with colorful mascaras.
The packaging is very laid back, the black box and the tube have a few colorful stripes, but that's it. I think they played it a bit to safe, more creativity next time please. The tube seems very sturdy, I accidentally dropped it a few times, and nothing happened. It is also a bit heftier, than your average mascara.A tubus 9 ml terméket tartalmaz, ami nem kevés. (Összehasonlításnak: Maybelline Rocket Volume 9,6 ml; Bourjois Volume Glamour Ultra Care 12 ml; L'Oreal False Lash Wings 7 ml; Lancome Hypnose Star 6,5 ml). A műanyag tüskés kefe szerintem elég standard, nem ad sem hatalmas volument, nem is hosszabbít különösebben, de legalább szépen szét tudja választani a pillákat. A lila árnyalat szabad szemmel is jól látható a kefén, annak ellenére, szép erős, apró csillámokkal.

The tube contains 9 ml product, which is not bad. (For reference: Maybelline Rocket Volume 9,6 ml; Bourjois Volume Glamour Ultra Care 12 ml; L'Oreal False Lash Wings 7 ml; Lancome Hypnose Star 6,5 ml). The plastic spiked wand is not particulalry good at givin volume or lenght, but it separates pretty good. The color of the mascara is a medium purple with shimmer in it.

természetes fény / natural light 

vakuval (kicsit kékesebb, mint élőben) / with flash (it's slightly more blue toned, than in real life)

A sok jó után sajnos következzen a negatívum, a festék elég száraz, ezért nem tapad olyan jól a pillákhoz, hiába próbálkozik az ember, akár több réteggel is. Ezt még el is nézném, ha cserébe gyönyörű lilában tündökölnének a szempilláim, de a valóság nagyon más. Ha a napfény pont megfelelő szögben éri a szemem, akkor talán látszik egy kicsi a színből, de ennél azért többet vártam volna. 

After all the good let's face the bad. The mascara formula is on the drier side, so it doesn't want to adhere to the lashes so well, not even after several coats. I wouldn't mind this if my lashed would have an amazing purple color, but reality shows something very different. If the sunlight hits my lashed in the right angle the purple may be visible, but it's far from being amazing.


Amint az a képen is látható, sajnos a lila csak alig észrevehető, pedig ez egy verőfényes, napsütéses kép. Próbáltam spirál primerrel is, azaz először egy fehér réteget kentem fel, és csak azután a színeset, de az sem javított a helyzeten. Szerintem, ha valaki kacérkodik a színes szempillaspirál gondolatával, nézzen inkább szét az Essence háza táján. A Colour Flash spirálok ígéretesebbnek tűnnek és pénztárcabarátabb is.

As you can see on the pic, you can barely detect the purple, and may I say, that this pic was taken on a sunny day outside. I also tried to use a lash primer, but the white coat didn't help either. I think if someone wants to try the colorful lash look go check out Essence, their Colour Flash mascara seems more promising and is also more budget friendly.


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése