Picture Polish Douceur Review

Sziasztok pipikék,

Ma egy igazán különleges körömlakkot hoztam, még hozzá az ausztrál Picture Polish márka Douceur lakkját. Vigyázat, rengeteg kép lesz a hajtás után.


Hey chickies,

Today I brought you Douceur a really special nail polish from the australian brand Picture Polish. Be aware, this is a pic heavy post.Régóta nézegettem már a Picture Polish lakkokat, és mivel áprilisban van a születésnapom úgy gondoltam, hogy megajándékozom magam egy vagy két darabbal. Rengeteg szép színűk van, de volt kettő, amibe rögtön beleszerettem, az egyik a Douceour, a másik pedig az Aurora volt. Kis keresgélés után találtam is egy webshopot, ahol mindkettőből volt, így egyik vasárnap este meg is rendeltem őket. Mondanom sem kell, hogy mennyire morcos voltam, amikor másnap megláttam, hogy a Naillandnél is kaphatóak már a márka lakkjai. Igen, jó lett volna egy kicsit pontosabb tájékoztatást kapni, de ez van.

I've been eyeing with the Picture Polish nail polishes for a while now, and since my birthday is in April I thought I'm going to surprise myself with a few. They have a vast amount of amazing colors, but there were two, that stood out to me, Douceour and Aurora. It took a little searching to find a webshop, that had both, but on a sunday night I finally ordered them. Of course I was a bit pissed off, when I found out the following day, that a hungarian shop just started carrying them. Yeah, a bit more accurate communication would have been nice.

vakuval /with falsh 


vakuval /with flash vakuval /with flash 


vakuval /with flash 


A Douceur alapja egy nagyon visszafogott, halvány mályva, melynek a rengeteg ezüst mikrocsillám ad egy kis fényt, ezen kívül pedig tele van kisebb és nagyobb rózsaszín és lila csillámokkal. Imádom! A képen látható, hogy az ecset elég vékonyka, egyenesre vágott, én jobban kedvelem a szélesebbeket, de nem volt gondom ezzel sem. A lakknak egy aprócska hátránya van, még hozzá az, hogy kicsit átlátszó, kell belőle a három réteg, hogy ne látszódjon a körömvonal, de ettől eltekintve szuper. Könnyen, egyenletesen vihető fel, és fénysebességgel szárad.
A margarétán 2, míg a körmömön 3 rétegben vittem fel. Ezen kívül elnézést a képekért, a körmeim nem épp a legfotogénebbek.

Douceur has a pale, muted mallowi base with a ton of silver microglitter, and it contains smaller and bigger pink and purple glitter. Love it! The brush is thin and cut straight, I tend to like wider brushes more, but had no problems with this one. The only con for this polish is, that it is a but sheer, you need at least three coats to make the nail line disappear. Apart from that it is amazing, easy to apply and dries lightning fast.
I applied the polish in 2 coats on the nail wheel and in 3 on my nails. Sorry for the pics, my nails are not really photogenic.


vakuval /with flash 


vakuval /with flash 


vakuval /with flash 


vakuval /with flash 

A csomagot a Norway Nailstől rendeltem vasárnap este (04.13), és most pénteken (04.18) már meg is érkezett. Amiért nagyon nagy köszönet jár nekik az az, ahogy a lakkok be voltak csomagolva. Mindkettő külön be volt tekerve 2 réteg bubi fóliába, külön be voltak zacskózva, majd együtt is be voltak tekerve bubi fóliába, körül voltak tekerve egy keményebb kartonlappal, megint egy zacskó, és mindez egy buborékfóliás borítékba volt benne. Azért örül annak, hogy így be voltak csomagolva, mert hiába virított rajta egy hatalmas Handle with care matrice az idióta postás fogta és begyömöszölte az egész a postaládánkba. Igen, meg vagyok áldva a Magyar Postával, külön posztot tudnék róla írni, hogy mennyire szarnak bele a munkájukba, és ennek a mi csomagjaink látják kárát. De inkább nem teszem. Ja, a másik, hogy a csomagban ajándékba kaptunk még pár norvég édességet is, ami szerintem nagyon cuki, és párom már alig várja, hogy megkóstolhassa őket :)

I ordered the polishes from Norway Nails on sunday (04.13) and already got them on friday (04.18). I'm very thankful for the thoughtful wrapping. The polishes were wrapped individually in plastic wrap, put in little plastic bags, then wrapped together with plastic wrap, then wrapped with a sturdier cardboard, another plastic bag, and all this was put in a padded envelope. I'm so happy about this, because our postal service is really rubbish. The envelope had a big Handle with care sticker on it, and the mailman still shoved the whole thing in to our mailbox. Let me tell you, neither the opening, nor the mailbox itself are so big, so congratulations to that idiot. I could write a whole post about how their shitty attitude affected our packages getting lost, broken etc., but I won't. Also in the package we got some norwegian candies, which I thought was a very cute thing, my boyfriend can't wait to try them :)


Bár sajnálom, hogy a képek egy kicsit borongósabb időben készültek, remélem azért így is látszik, hogy mennyire szép lakk a Douceour. Hamarosan jövök az Aurora értékelésével, ha végre befejeztem a körmeimben való gyönyörködést.

Even though the pictures were taken on a gloomy day, I hope you can see how beautiful Douceour is. Next post will be the review for Aurora, as soon as I can quit admiring my nails.


babicsek

2 megjegyzés:

  1. Szép a Douceor, előbb a Geode-t szeretném beszerezni, majd jöhet ez is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Geode sem rossz, de én annyira nem vagyok oda a kékekért, bár ehhez képest pont kékből van a legtöbb árnyalatom :D

      Törlés