Etude House Juicy Cocktail Gradiation Nails Nr. 1 Review

Sziasztok pipikék,

Ma az egyik kedvenc körömlakk szettemet hoztam nektek, mely nem más, mint az Etude House Cocktail Nails sorozatának első darabja, a Screw Driver.


Hey chickies,

Today I brought you one of my favourite nail polish sets, which the first from the Etude House Cocktail Nails line, and is called Screw Driver.



A szett egy aranyos, színben passzoló kis dobozban érkezik, mely szerencsére nincs túlméretezve, a három lakk pont elfér benne. Az üvegek közé pedig még apró szivacsdarabokat is tesznek, hogy azok az utazás során ne kocogjanak össze. Aki akarja nyugodtan kidobhatja a dobozt, én úgy gondoltam inkább megtartom, jelenleg a káosz uralkodik a lakkjaim között, és így legalább nem kallódnak el.

The set comes in a cute, little cardboard box, which is not too big, it's a perfect fit for the three polishes. They even put tiny foam pieces in between the bottles, so they don't knock on each other during shipping. If you want you can throw away the box, but since I don't have a good polish storage solution yet I choose to keep it, so I wouldn't loose the bottles in the chaos.


Az Etude House Cocktail Nails szettjei három egymással harmonizáló lakkból állnak, melyek segítségével gyönyörű színátmenetes körmöket készíthetünk magunknak. Bár a színkombinációkat egy-egy koktél ihlette, van a sorozatban olyan összeállítás, ahol egy kicsit szabadabban értelmezték a dolgokat. A Screw Driver esetében is egy picit elrugaszkodtak a valóságtól, hiszen az ital inkább élénk sárga, nem pedig narancs. Ha már mindenképp egy koktélhoz szeretnénk kötni a szettet, akkor szerintem a Tequila Sunrise lenne a megfelelő.

The Etude House Cocktail Nails sets each contain three polishes, which together create a nice gradient effect on the nails. All sets were named after a cocktail, all though sometimes the colors don't match with their real life counterpart. This is also the case with Screw Driver. The drink itself is more of a vibrant yellow, so if I would have to name this set, I think Tequila Sunrise would be more appropriate.

Vakuval / With flash

Az alaplakk egy világos barack, mely nem tartalmaz semmilyen csillámot, és két rétegben majdnem teljesen fed. A második szín egy világos narancs, mely rengeteg csillámot tartalmaz, és önmagában nagyon átlátszó. A harmadik egy erős, élénk narancs, szintén rengeteg csillámmal, mely szintén csak rétegezésre alkalmas. 
Az elgondolás természetesen az, hogy az alaplakkot a köröm teljes felületére vigyük fel, a másodikat a köröm feléig, míg a harmadikat csak a körmünk hegyén használjuk. Az elmélet működik a gyakorlatban is, csak a felvitelre kell odafigyelni. Nekem az vált be a legjobban, hogy míg az első színt az ecsettel vittem fel, addig a másik kettőt inkább szivaccsal, így tényleg szép lett az átmenet.

The base polish is a peachy pastel, which has no shimmer or glitter in it, and is almost opaque at two coats. The second color is a sheer, light orange, with a lot of glitter. The third shade is also a sheer, but vibrant, deep orange with a ton of glitter.
The idea is to paint your nail with the first shade, then apply the second one on half of your nail, and the third one only on the tips. I have to say it works, but you have to be careful with the application. I achieved the best result with painting on the first color, and then dabbing the other two on with a sponge, so the gradient was really smooth.



A képek kicsit felhős időben készültek, de azért visszaadják, hogy melyik lakknak milyen a színe, és a fedőképessége. Mindet két rétegben vittem fel.

The pictures were made on a cloudy day, but they color is still showing really well. I applied each shade in two coats, so you can also see how opaque they are.



Vakuval / With flash

Ezzel vége is a képáradatnak. Szerintem a szett abszolút megéri az árát (5-7 $ + pstk), hiszen 3 körömlakkot kapunk, mely együtt is, de külön-külön is jól használhatóak. A tartóssággal sincs gond, egy hétig gond nélkül bírja, mindössze minimális kopás látszik a körömhegynél. A lakkok mindegyike 4 ml-ert tartalmaz.

End of picture spam. I think this is a nice set (costs appr. 5-7 $ + shipping), with three polishes, that can be combined or used individually. Quality is also nice, I never had any issues with chipping or anything like that, after a week it only shows minor tip wear, which is pretty normal. Each bottle contains 4 ml of nail polish.

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése