Etude House Juicy Cocktail Gradiation Nails Nr. 4 Review

Sziasztok Pipikék,

Ma ismét körmözünk, még hozzá az Etude House Juicy Gradiation Nails Mint Frappe szettjével. Sorban a harmadik kellene, hogy következzen, amely a Love Violet névre hallgat, de valahogy még csak a kívánság listámig sikerült eljutnia szegénykének. Talán idővel, majd a kosárban is lesz neki hely.


Hey chickies,

Nail time again, since we're continuing the Etude House Juicy Gradiation Nails series with Mint Frappe. This is not the one next in line, as that one is Love Violet, but I don't own it. The little guy only managed to get on to my wishlist, but every time I was shopping and put him in my basket, at the end, I always took him out. Maybe one day I won't.




A koktél, amely az összeállítást ihlette a Mint Frappé, mely mentolos, és zöld. Komolyan, az ötlet, hogy italokról nevezzenek el körömlakk szetteket nagyon is tetszik, de eddig szinte mindnél eltévesztették a dolgot. Pedig nem kell hozzá profi mixernek lennie, egy szimpla guglizás megteszi. Ezek alapján ez inkább lehetne egy Blue Moon, Blue Lagoon vagy még inkább egy Blue Hawaiian.

The cocktail that inspired this little set is called Mint Frappe and is green. No joke. While I really like the idea of drink inspired nail polishes, I can't believe, that they got almost every set wrong. I mean, you don't have to be a professional bartender to know what color a drink is, a simple google search does the job pretty well. So this set could be more a Blue Moon, Blue Lagoon or even more a Blue Hawaiian.


Vakuval / With flash

A szett első színe egy nagyon világos zöldes kék apró ezüst csillámokkal. Inkább jeges fényt ad a körmöknek, mint színt. A második lakk egy világos jégkék, tele ezüst csillámokkal, és nagyobb glitterekkel. A harmadik delikvens itt is egy nagyobb glitterekkel megpakolt színtelen lakk. A glitter leginkább kék, de bizonyos fényben enyhén zöldes, és vannak közte apró, ezüstös csillámok is.

The first shade is a really pale greenish blue with silver shimmer. This gives rather an icy glow to the nails then real color. The second one is an light ice blue with silver shimmer and bigger glitter parts. The third one contains bigger blue and smaller silver glitters in a clear base. For the most of the time the big glitters look blue, but in some light the green undertone comes out more.



A felvitellel itt sincs gond, nem buborékosodik, szépen terül, és 5-6 napot simán bír. Ismét csak azt tudom ajánlani, hogy az alapszínt az ecsettel, a másodikat szivaccsal, míg a nagy glittert ismét az ecsettel vigyük fel.

Application is easy, no bubbling, no pooling, and no chipping, lasts 5-6 days on me. I can only repeat myself, apply base color with brush, dab on second one with a sponge, and apply glitter with brush. 





A meglévő szettek közül  talán ezt hordom a legkevésbé, ennek oka pedig, hogy az alapszín túl csillogós. Jobban tetszett volna, ha az első szín egy sima, csillámoktól mentes kék lett volna, de majd talán a következő szériában lesz olyan is.

From the sets that I own I probably wear this the least. That's because the base color is too frosty for my taste. I do like shimmer, glitter and so on, but in this combination a light blue cream color would have been better. Well, maybe in the next series.


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése