Etude House Juicy Cocktail Gradiation Nails Nr. 2 Review

Sziasztok pipikék,

Ma az Etude House Cocktail Nails második szettjét hoztam nektek. Ugorjunk is bele a rózsaszín csillámba.


Hey chickies,

Today I brought you the second set from Etude House's Cocktail Nails line. Let's dive in to the pink glitter.



A szett a Kiss of Fire nevet viseli, mely ugyan nem áll nagyon távol a körömlakkok színvilágától, de szerintem túl piros. A Pink Lady sokkal találóbb lett volna, de sebaj, ez nem von le semmit a lakkok értékéből.
Az összeállítás tartalma ezúttal is három egymással jól kombinálható lakk, melyek együtt egy nagyon csillogó színátmenetet adnak, de külön-külön is megállják a helyüket.

The set is called Kiss of Fire, which is almost appropriate, but just almost, since it's too red. I think the Pink Lady cocktail would have been a better choice, but the polishes are still awesome.
This set also contains three colors, which together create a very sparkly gradient, but can also be used on their own or combined with other polishes.


Az alapszín egy barackos rózsaszín nagyon apró ezüst csillámokkal. A második egy hideg világos rózsaszín sok apró csillámmal, és nagyobb glitterrel. A harmadik pedig egy rózsaszín glitter.

The base color is a peachy pink with silver shimmer. The second color is a cold, light pink with silver shimmer and bigger glitters, while the last polsih is a pink glitter in a clear base.


Vakuval / With flash

A lakkok felvitelével nincs gond, szépen terülnek, nem buborékosodnak. Az alaplakkot ecsettel szeretem felvinni, a második lakkot szivaccsal, míg a harmadikat ismét ecsettel. Ennél a hármasnál nekem ez vált be a legjobban.

Applying these is easy, they have a nice consistency, don't bubble or pool. I apply the base color with the brush, the second color with a sponge, and the third with a brush. This gives me the best result with these three.



Vakuval / With flash

Bár kicsit eltér az első szettől, hiszen itt a harmadik lakk egy sima glitter, ettől függetlenül imádnivalónak tartom ezt az összeállítást is, és nem bántam meg, hogy megvettem. A lakk elég tartós is, 5-6 napig simán bírja, utána viszont a körömhegynél nagyobb daraboknak kezd el lepattogni a glitteres rész. Ára ugyanúgy 5-7 dollár + postaköltség, Ebayről és Amazonról is beszerezhető. Ha szereted a csillogást, és a rózsaszínt szerintem nyugodtan rendeld meg.

It's a bit different then the first set, since here the third polish is a glitter one, but despite this, it's a very lovable kit, and I don't regret buying it. The polish wears 5-6 days on me, without any problems, after that it tends to chip, and bigger chunks come off at the glitter part. Price is the same as with the other, 5-7 dollars + shipping, and can be purchased on Ebay or Amazon. If you like glitter and pinks, you should give it a go.

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése