Etude House Juicy Cocktail Nails Nr. 8 Review

Sziasztok pipikék,

Ma sajnos véget ér az Etude House Juicy Cocktail Gradiation Nails sorozat, hiszen itt az utolsó darab, amely a birtokomban van.


Hey chickies,

Today I brought you the last set I own from the Etude House Juicy Cocktail Nails Gradiation Nails line, so sadly this will end this little series.
Aki figyelmesen olvasta az előző bejegyzést észrevehette, hogy kimaradt pár szett, hiszen az öt után normáls esetben nem a nyolc következik. A hatos szett az Angels Kiss, és ezüst színekből áll, míg a hetes a Crush Pitch, amely egy barackos korallos összeállítás, mindenféle csillám nélkül, és ha már itt tartunk meg kell említenem a kilencest is. A Kalruah Milk egy barnás szett arany glitteres lakkak. Nagyon szép, de van hasonlóm itthon, így teljesen fölösleges lett volna beszerezni. Amit viszont nagyon is jó ötlet volt megrendelni, az a nyolcas szett, azaz a Lime Squash.

If you read the previous post you may noticed, that something is not right. Yepp, normally five is not followed by the number eight, but I don't own six and seven. Sixth set is called Angels Kiss and contains different shades of silver, while number seven is called Crush Pitch and consists of peachy coral shades without any shimmer or glitter. I also would like to talk about the last set, number nine, which is called Kalruah Milk. It contains two different browns and a gold glitter polish. I don't say, that these are bad sets, but they are not really my cup of tea. But the set that I'm going to show you today is absolutely up my alley, so let's check Lime Squash.


A név ezúttal igazán találó, a koktélnak a legtöbb képen szinte ugyanolyan a színe, mint az alaplakknak, ami csillogástól mentes egy világos lime zöld. A második árnyalat ennek élénkebb, és kicsit sötétebb változata, rengeteg zöld glitterrel. A harmadik lakk a már megszokott színtelen alap rengeteg apró zöld és arany glitterrel, na és persze nagyobb zöld glitterrel.

This time the name is pretty spot on, since the cocktails color is almost identical to the base color, which is a light lime green with no shimmer or glitter in it. The second shade is the amped up version of the first one. It's darker, more green and really vibrant. It also contains a good amount of green glitter.The third polish is the usual glitter topcoat in a clear base. This one contains a massive amount of small green and gold glitter, and larger green glitter.


 Vakuval / With flash


Mostanra szerintem már mindenki tudja, hogy a lakkok könnyen felvihetőek, nem buborékosodnak, és tartósak. Jócskán megérik az árukat, ezért beszéljenek inkább a képek.

I think everyone got the memo by now, that the polishes are easy to work with, don't bubble and last for at least 5-6 days. They're worth it, so let the pictures do the talking.

Szerintem nagyon vidám kis összeállítás, és akár most Halloween-kor is fel lehet használni, zombie vagy Frankenstein manikűrhöz.

This a very cute set, which you can also use for Halloween as a fancy zombie, or a more girly take on Frankenstein.

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése