L'Oreal Color Riche Eau De Rose Quad Review

Sziasztok pipikék,

Mivel a L'Oreal kék palettája nagyon tetszett, ezért a berlini Schönefeld reptér duty free boltjában kicsit közelebbről is megnéztem a többi összeállítást. Sok ugyan nem volt belőle, de ez a rózsaszín kombináció elsőre megfogott. Szerencsére volt teszter, gyorsan felkentem, és már landolt is egy a kosárban.


Hey chickies,

Since I really liked the blue L'Oreal quad I couldn't resist the brands display at the Schönefeld airport duty free shop. I checked the available color combinations, and this pink one somehow stood out, so I swatched it and quickly grabbed one.
A csomagolásra nem vesztegetnék sok szót, hiszen ugyanazt tudnám elmondani, mint kék testvéréről. Ha kíváncsiak vagytok rá, itt elolvashatjátok. Röviden, szép, funkcionális, de lehetne kicsit jobb minőségű.

I don't want to talk a lot about the packaging, since I could only repeat myself. If you want to read my opinion, here you go. Summarized, it's nice, functional, but could be of higher quality.


A paletta az Eau de Rose nevet viseli, három világos és egy sötét színt tartalmaz. Amiben elmarad a Bleu Mariniere összeállítástól az az átmenet. Az első két szín teljesen rendben van, de a harmadik lehetett volna egy sötétebb rózsaszín, hogy meglegyen ugyanaz a hatás, mint a kéknél. Amiben viszont jobb, mint hideg testvére, az a teljesítmény. A képeken is látszik, hogy nincs különbség a primer, és a primer nélkül készült swatchok között. Mind a négy szín finom állagú, nagyon jól pigmentált, könnyen eldolgozható.

Eau de Rose contains three light and one dark shade. Compared to Bleu Mariniere the gradient is sadly not so strong, since the third color is simply not dark enough, but there is also something, which this palette does better then its blue brother. The shadows have a great pigmentation, there is no difference between the swatches done with primer and the ones without. All shades are soft, easy to work with.


A legvilágosabb szín egy ezüstösen csillogó, majdnem fehér rózsaszín. A második egy barackos rózsaszín, mely inkább csak fénylik. A harmadik szín az első erősebb verziója, jobban kivehető rózsaszín alappal, és erős ezüst fénnyel. A negyedik egy sötét burgundi piros csillámokkal.

The first shade is an almost white pink, with a strong silver sheen. The second shade is a peachy pink, which has glitter in it, but is not as frosty as the first one. The third shadow is the amped up version of the lightest one. It has a stronger pink base, but the silver sheen still makes it very frosty. The darkest shade is a deep burgundy with red glitter in it.

természetes fény, alap nélkül / natural light, no primer

vakuval, alap nélkül / with flash, no primer

természetes fénynél, alappal / natural light, with primer

vakuval, alappal / with flash and primer

Összességében azt kell mondjam, hogy nem bántam meg, hogy megvettem, még ha nem is olyan erős benne az átmenet. Alig várom, hogy matt barnákkal kombinálhassam.

All in all I do not regret buying this palette, even if the gradient is not so strong. I can't wait to combine the shades with matte browns.

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése