Christmas is coming

Sziasztok pipikék,

Azért, hogy kicsit gyorsabban teljen itthon az idő elkezdtem a neten az idei ünnepi kollekciók után kutakodni. Persze még nincsenek fent teljes infók, de itt ott azért lehet találni apró morzsákat, melyek sok szépet ígérnek.

Hey chickies,

To make time go by faster I started look up holiday collections for this year. Of course the full on information is not available yet, but still you can find bits and bobs all over the web.



Kezdjük rögtön egy olyan márkával, amely itthon sajnos nem elérhető, de ettől függetlenül szinte az összes guru, akit követek youtube-on ódákat zeng a termékeikről. Ez nem más, mint a Tarte, ami idénre is többféle csomaggal készül. A kis válogatásokból kiemelkedik számomra a pirosító összeállítás, hiszen kapunk 4 nagyon jó minőségű, csodás színű púdert, egy bronzosítót, mindezt egy helyes kis tokban, és bónuszként egy arany masnis karkötőt. Imádom. Az ára 42 dollár (kb. 9400 forint, ehhez jön még a postaköltség).
Ha többet szeretnétek tudni, kattintsatok a csodás Muse oldalára, ahol további részletek várnak rátok.

First I'll start with a brand, that is sadly not available in my country, still I've been eyeing with their products for a long time, since almost every guru I follow on youtube is amazed by their products. The brand is no other, than Tarte, and they have a whole lot of kits for the holidays. From all the available combos I love the blush palette. You get 4 really lovely amazonian clay blushes, one bronzer, all packaged in a cute palette, with a golden bow bracelet. Love it. All this costs 42 dollars.
For more information, please head over to the lovely Muse, who has more details for you.

Tarte Off The Cuff Amazonian Clay 12-Hour Blush Palette & Bracelet



Egy másik igen szemrevaló összeállítás a Smashbox Must Have Metallics, mely 39 dollárba kerül (kb 8600 + pstk). A csomag tartalma egy ecset, egy szájfény, egy három szemfestékből álló kis paletta, és egy Soft Lights highlighter. Kétféle verzió lesz, Rose Gold (alsó) és Chich Copper (felső). Amikor Berlinben betévedtünk a Douglasba nagy meglepetésemre volt kis Smashbox stand, ahol megtaláltam az állandó kínálat részét képező Baked Fusion Soft Lightot. Te jó ég, olyan volt mint egy álom. Gyönyörű volt a színe, kellemes az állaga, nagyon sajnáltam, hogy vissza kellett tennem.
Több infóért ismét kukkantsatok át Muse-hoz.

Another eye catching little kit comes from Smashbox, it's their Must Have Metallics, which retails for 39 dollars. The package contains an eyeshadow brush, a lipgloss, a trio eyeshadow and a Soft Fusion Lights highlighter. There will be two versions, Rose Gold (bottom) and Chich Copper (top). When we were in Berlin I was really surprised to see Smashbox available in Douglas. I swatched their Bakes Fusion Soft Light, and it was amazing. Finely milled texture, super gorgeous color, I was really sad, that I had to put it back.
For more information on the whole collection, head over to Muse.



Természetesen a luxusmárkák is készülnek az ünnepi szezonra, a Dior és a Guerlain képei nem igazán fogtak meg, annál inkább tetszett, amit a Chanelnál láttam. Bár a színek nem éppen korszakalkotóak, azért a képek mégis nagyon szépek.
További infóért látogassátok meg Tavia oldalát, a chichprofile.com-ot.

Of course the highend brand are also preparing for the big holiday season, but looking at Dior or Guerlain, nothing really caught my eye. Then I came across Chanel, and despite the fact, that the colors are not amazingly unique, there is still something about the collection, which makes it stand out.
For more details on products, check out chicprofile.com, which is written by Tavia.


Ugye senkinek nem kell bemutatni a Bobbi Brown márkát, mellyel mindig szemezek, amikor épp az Arénában járok. Sajnos csak egy rúzsom van tőlük, de azt nagyon szeretem, annyit használtam, hogy már alig maradt belőle. Az idei karácsonyi kollekcióból engem a paletták érdekelnek. Tudom, hogy van már tengernyi barnám, bézsem, szürkém, de egyszerűen imádom ezeket a színeket, és mivel a munkahelyen is hordhatom őket, ezért nem érzem kidobott pénznek.

I don't think I need to introduce Bobbi Brown, the brand is well known for their super products, and I'm always very tempted to pay their store a visit. I only have one lipstick from them, but I used it so much, that only a little stump is left. I already have a lot of browns, beiges, taupes, greys, but still, these are the colors I love the most, and since I can wear them to work I don't feel like it's a waste of money.


A felsorolás nem lenne teljes a MAC nélkül, mely régen számomra maga volt a csoda, de mostanra igen megkopott. Az a bajom velük, hogy túl sok limitált kollekciót dobnak piacra, túl rövid időn belül. Sokszor ennek pedig a minőség látja kárát, vagy a limitáltnak titulált kollekció termékeinek fele megtalálható az állandó kínálatban, aminek megint semmi értelme. A MAC karácsonyi összeállításai mindig látványosak, és sajnos egyre gyakrabban nem érik meg a felhajtást. Enne ellenére érdemes megnézni mi kerül az üzletekbe, én tavaly egy nagyon jó kis szettet vettem, minden benne lévő termék jól szuperál. Idén kicsit az art deco irányába vitték el a dizájnt.

The list wouldn't be complete without MAC. When I got into makeup this brand was like the ultimate dream, but since then, they lost a lot of credit in my eyes. My problem with them is, that they tend to have too many limited edition collections, in a too short time. This results in either poor performing products, or half of the so called limited edition products is part of the permanent range. The brands holiday collections are always over the top, but the cautious, since they tend to be average or even below average. You really have to check it out in store, to see if it's something you'd like. I got a lovely kit last year, and every product is pretty darn good. This years theme seems to be inspired by art deco.



Ti nézegettétek már az ünnepi kollekciókat?

Did you already check the holiday collections?

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése