L'oreal Color Riche Bleu Mariniere Quad Review

Sziasztok Pipikék,

Ma a drogériás márkák világában kalandozunk kicsit. A L'Oreal nem tartozik éppen az olcsó termékek közé, így vásárlás előtt nem árt kicsit átgondolni, hogy tényleg érdemes-e megvenni az adott terméket. Én amúgy nagyon szeretem a szempillaspiráljaikat, de ma mégis másról lesz szó, még pedig az egyik Color Riche palettáról, mely a Bleu Mariniere névre hallgat.


Hey chickies,

Today we take a little peak inside the world of drugstore brands. Among these brands L'Oreal is more on the expensive end of the range, so I do recommend to check the products out online before buying. I love their mascaras, but today I have another product for you, it's the Color Riche quad Bleu Mariniere.




Kezdjük is rögtön a csomagolással, mely távolról még egész mutatós, de közelebbről már kicsit más az ábra. Ugyan nem vagyok rajongója az aranynak, mivel szerintem könnyen lehet vele nagyon olcsó hatást kelteni, de itt egész jól néz ki a feketével kombinálva. A baj inkább az, hogy a műanyag, amiből a tok készült elég kopogós, gagyi hatást kelt. Persze tökéletesen ellátja a feladatát, jól záródik, tetszik, hogy a teteje átlátszó, így egyből tudom, hogy mely színek vannak benne, de akkor is lehetne egy picit minőségibb.


Let's have a look at the packaging. I'm not a fan of gold, since it can look tacky very easily if overdone, but here it's combines with black, so it's quiet nice. The packaging looks better from far away, then from up close, because the plastic they choose is a very cheap one. For this money they could've gone for a bit better quality. Still, the palette is nice, the closure is secure, and I really like it, that the top is see through.




Kinyitva rögtön láthatjuk az impozáns mintát, amibe a négy szemfestéket rendezték. Ránézésre gyönyörű, nagyon tetszik, azt juttatja eszembe, amikor egy Miyazaki rajzfilmben egybefolynak a színek. A gond az, hogy használhatóság szempontjából a felső két szín egyre elvékonyodó része nem túl praktikus. A palettában természetesen helyett kapott egy szivacsos applikátor is, melyeket én azonnal ki szoktam dobni, hiszen van rendes ecsetem, de azoknak jól jöhet, akik nem rendelkeznek még ilyen eszközökkel.

When opened up the pattern of the palette is revealed. The four eyeshadows make a beautiful, organic  motive, which is not so practical, since the you can't really get in to the top two eyeshadows tapered end. Included in the palette is also one of those sponge tip applicators, which is nice for someone, who doesn't have any brushes yet. Since I do I always throw those little applicators away.

természetes fényben / natural light 

vakuval / with flash


Amint már említettem, a paletta négy egymással jól kombinálható színt tartalmaz. Mind a négy szín csillámos, nagyon könnyen eldolgozhatóak, puhák. A hátrányuk mindössze annyi, hogy a két sötétebb árnyalata foltosodik, ha alap nélkül használjuk őket.
Az első szín egy aranycsillámos fehér, a másik egy ezüstös babakék, amiben világoskék csillámok vannak, a harmadik egy szürkés mélykék, szintén kék csillámokkal, míg a legsötétebb szín egy kék csillámos tengerészkék.

As I mentioned, the palette contains four shades, that are easily combined with each other. All four have a good pigmentation, contain shimmer and are nice to work with. Only downside is, that the two darker shades can get patchy without a base.
The first shade is a white with golden shimmer, the second is a light, baby blue with light blue shimmer and a silvery sheen, the third is a dark, greyish blue with blue shimmer, and the darkest shade is a deep navy blue, with blue shimmer.

természetes fény, alap nélkül / natural light, no base 

vaku, alap nélkül / with falsh, no base

természetes fény, alappal / natural light, with base 

vakuval, alappal / with flash, with base

Amint az a képeken is látható, egy jó alappal (TFSI) rögtön életre kellnek a színek, sokkal erősebbek, és a sötétkék valami meseszép. Szerintem mindenképp érdemes egy pillantást vetni rá a boltban.

As you can see, with a good base (TFSI) all the colors come to live and get an extra sparkle. The darkes blue looks amazing. I do recommend you to check this palette out.



babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése