Catrice Arts Collection 2013 Preview

Sziasztok pipikék,

Bár gondolom sokan már láttátok, de akkor is ki kell tennem, mert a Catrice egyik következő limitált kollekciója nagyon megtetszett. Az eddigiek valahogy nem keltették fel az érdeklődésemet, de az Arts Collection palettái nagyon jól néznek ki képen.
Ahogy láttam három paletta lesz, mindegyikben hat szemfesték, egy pirosító, egy highlighter, egy ecset és egy tus. A kollekció része még három, a palettákhoz színben passzoló körömlakk. A színek és a csomagolás tökéletes összhangban vannak, nagyon remélem, hogy élőben is ilyen szépek lesznek.
C01 - Bordós, rószaszínes, mályvás
C02 - Bézses, barnás, zöldes
C03 - Barackos, kékes, szürkés


Hey chickies,

I'm sure most of you have already seen this spread, but I just love the preview of the Catrice Arts Collection, I have to share it. The latest collections were just meh for me, nothing really grabbed my attention.
According to the preview we'll get three palettes and three corresponding nail polishes. Each palette will contain six eyeshadows, a blush, a highlighter, a little brush and an eyeliner. The design looks so amazing, I hope that they'll look this good in real life too.
C01 - pinks, burgundies, mauves
C02 - beiges, browns, greens
C03 - peaches, blues, greys
Az én kedvencem a C01, mind a paletta mintázatát, mind pedig a benne található árnyalatokat tekintve. 

My favourite is the C01, the design and the colors look so beautiful.C02 gyönyörű zöldekkel és barackos pirosítóval.

C02 with sultry greens and a peachy blush.A C03 paletta barackos és szürkés árnyalatokat tartalmaz, melyekhez egy korall pirosítót párosítottak.

The C03 palette contains peachy and grey shades, complemented with a coral blush.A három körömlakk közül egy sem fogott meg igazán, bár kétség kívül jól néznek. Persze azért megnézem majd magamnak őket, ha végre a boltokba kerül a kollekció.

I'm not really interested in the nail polishes, sure they do look good, and I'll check them out as soon as the collection is available, but the C01 palette is the gem for me.


Fotók INNEN és INNEN.

Photos are from HERE and HERE.

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése