Makeup Factory Chromatic Glam Eye Shadow Rosy Champagne Review

Sziasztok pipikék,


Ma a Makeup Factory egyik gyönyörű szemfestékét hoztam, melynek igen hangzatos neve Chromatic Glam Eye Shadow, és nem tudtam otthagyni, amikor megláttam.




Hey chickies,

Today I brought you a new product from Makeup Factory, from their Chromatic Glam Eye Shadow range, which I just couldn't leave in the store.



Azért ugrottam be a Müllerbe, mert édességet akartam venni, de természetesen ha már arra jártam, akkor szétnéztem a smink termékek közt is. Ekkor láttam meg a Makeup Factory új állványát, és rögtön beleszerettem a szemfestékek kinézetébe. De tényleg, nem tudom mi ihlette a dizájnt, de nekem rögtön sárkánypikkelyek jutottak eszembe. Lehet kevesebb Trónok harcát kellene néznem :)

I went to Müller (european chain store, where you can buy makeup stuff, beauty products, toys, candies etc.) to buy some sweets, but since I was there I checked out the beauty stuff. I saw the display of Makeup Factory, and the shadows looked amazing. They instantly reminded me of dragon scales. Maybe I should quit watching Game of Thrones :)



A papírdobozka egy helyes kis műanyag tégelyt rejt, melynek alja fekete, picit gumiszerű, a felső része pedig ezüst színű. Engem nem zavar, de biztos vagyok benne, hogy van olyan akit igen, nekik mondom, hogy a felső rész nagyon szépen gyűjti az ujjlenyomatokat. Tetszik, hogy a kupak részben átlátszó, így egyrészt több darab közül is könnyű megtalálni, hogy épp melyiket szeretnénk használni, másrészt nagyon vagányul néz ki. A tégely amúgy könnyű, de stabil, és nagyon jól záródik.

The paperbox holds a cute little plastic pot. The bottom is black, and feels a bit rubbery, while the top is silver. Now it doesn't disturbs me, but I know some people don't like it, fair warning for you folks, this part of the packaging holds fingerprints pretty well. Luckily the top has a big see through portion. I like it very much, because it makes finding it among other shades easier, and it looks really cool. The pot is lightweight, but sturdy, and has a good closure.


vakuval / with flash

A Chromatic Glam szemfestékek hat különböző színben kaphatóak, van világos bézs, barack, barna és még sorolhatnám, de nekem a Rosy Champagne tetszett a legjobban. A többi árnyalathoz nekem nem passzolt a csillogás, ez viszont gyönyörű volt. A név tökéletes, tényleg egy csodás, világos pezsgő árnyalat, amelynek van egy enyhe rózsaszínes fénye. A csillogásról pedig az ezernyi mikrocsillám gondoskodik.

The Chromatic Glam eye shadow line contains six different shades like beiges, peaches and browns, but the color Rosy Champagne was the one, that stood out to me. I also swatched the other ones, but somehow the shimmer didn't fit with the shades. The name is perfect, it is indeed a nice champagne color with a pinkish sheen, and the ton of micro glitter adds a good amount light to it.

 alap nélkül, természetes fényben / no primer, natural light

alap nélkül, vakuval / no primer, with flash

A szemfesték textúrája nagyon jó, hiszen erősen pigmentált, könnyű vele dolgozni, nem potyog, és akár még highlighternek is használhatjuk. Szerintem érdemes vetni rájuk egy pillantást.

The texture of the shadow is great, it's highly pigmented, easy to work with, has no fall out and can also be used as a highlighter. I think they're definitely worth checking out. 

babicsek

3 megjegyzés:

  1. Jó választás volt, nagyon tetszik a színe és a forma :)
    Nekem pénzérmék ugrottak be a préselés mintáját illetően :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, a többi szín is szép volt, de ez rögtön kiemelkedett számomra. A pénzérme hasonlat nagyon találó, nekem eszembe sem jutott :)

      Törlés
    2. Bizonyára azért ugrott be a pénzérmés hasonlat mert nem nézem a Trónok harcát :)
      Pikkelyre is hasonlít, a lényeg, hogy gyönyörű :)

      Törlés