Illamasqua Furore Pigment Review

Sziasztok pipikék,

Még januárban beszélt rá egy kedves ismerős, hogy rendeljünk együtt az Illamasqua oldaláról, mivel épp mindenféle akció van. Na jó, annyira nem kellett győzködnie :) Nemrég pedig ide is ért a kis csomag, ebből hoztam most nektek a Furore pigmentet.


Hey chickies,

Illamasqua had a huge sales going on in january, and of my friends asked me why don't we order some stuff together. Of course she didn't have to ask me twice :) A few days ago the little package arrived, and today I brought you the Furore pigment.Az Illamasqua egy elég érdekes, különleges márka. A kampányaik mindig feltűnőek és kilógnak a sorból. A termékeik pedig nem csak bámulatosak, de a minőségükre sem lehet panasz. Természetesen többször átböngésztem az oldalt, de úgy gondoltam, hogy most inkább olyan dolgokat rendelnék, amiket a napi sminkek során is jól tudok hasznosítani. A pigmentről először nem is volt szó, aztán amikor ott tartottunk, hogy csak pár euro hiányzott az ingyenes postázáshoz, akkor úgy döntöttem, hogy dobjunk be egyet. A Furore és az Ore között tépelődtem, de mivel az utóbbi már teljesen elfogyott egyszerű volt a döntés.

Illamasqua is a very interesting and extraordinary brand. Their campaigns are always very unique and outside the box. The products are amazing and of high quality. I went through the products on the site several times, but decided against something outrageous, and got myself a few things that I can use for my daily makeup. First there were only the two liners, but when we were at the point, that only a few bucks were missing to get free shipping I gave in. I was hesitating between Furore and Ore, but since the latter one was already out of stock, the decision was pretty easy.


Kezdjük azzal, ami nem tetszik, ez pedig nem más, mint a csomagolás. Nem a kinézetével van bajom, a fekete, logóval ellátott tető, és a tégely formája nagyon is szép, de ettől még szinte használhatatlan. A kis műanyag tartó nagyon lapos, így nehezen áll kézre, és nagy meglepetésemre a teteje nem csavaros, hanem le kell pattintani. Úgy ám, elég egy erősebb mozdulat és máris a fél lakást beboríthatjuk a csodásan csillogó porral. Borzalmas. Ha sikerül baletesetmentesen kinyitnunk, máris szembesülhetünk a következő furcsasággal. A tégely közepén van egy nagyobbacska lyuk, oda kell valahogy beszuszakolnunk az ecsetet, ami nem feltétlenül olyan egyszerű. Most még tele van a tégely, így nem gond, de ha már kevesebb lesz benne, akkor biztos, hogy bosszantó lesz. Szerintem nem ártana újragondolni ezt az egészet.

Lets start with something I don't like, the packaging. Sure, the black lid with the logo, and the shape of the "jar" is awesome, but it's still almost useless. The jar is very flat, so it's hard to get a firm grip, and the best part is, the lid is not a screw on one. You have to actually snap it off and back on. That's right, one wrong move and half of your flat will be covered with that shimmery powder. Horrid. If you manage to pull the lid off without any kind of accident you're already met with the next strange thing. There is no mesh or anything like that, no there is one whole in the middle, and you have to fit your brush into it. Currently the jar is full, so it's not a problem, but I bet, that later it'll manage to piss me. I do think a redesign would be very handy.vakuval / with flash 

wtf?

Na, ha már ilyen szépen kibosszankodtam magam, jöjjön az, ami kárpótol mindezért, ami nem más, mint maga a pigment. Gyönyörű a színe, finom a textúrája és könnyű vele dolgozni. A Furore csak kicsit üt el a bőröm színétől, így minden napi sminkekhez abszolút jól használható, de a csillogása miatt mégis kicsit különlegesebb. Imádom ezt a természetes bézs árnyalatot, többször viseltem már mióta megkaptam, és jelenleg nem tudok vele beteleni.

So, after being all grumpypants, lets get to something much nicer, the pigment itself. It is gorgeous. The color is beautiful, the texture is finely milled and easy to work with. Furore almost melts into my skin, so I can use it on a day to day base, but it's glow gives it, that extra something, that makes it a little bit special. I love the nude beige color. I used it for several looks already, and can't get enough of it right now.


vakuval / with flash

Különleges vagy extrém a színe? Nem. Megtalálható ez a szín más márka kínálatában is? Igen, de ez nem von le számomra semmit a Furore értékéből, mert imádom az ilyen árnyalatokat, és egy jól használható nude árnyalatnak mindig nagyon örülök. (Már csak azért is, mert a Naked palettámban már több világos színnek is látom az alját, ami nem túl jó hír.)

Is the color extraordinary or extreme? Nope. Can you find this color from other brands? Yepp, but this does not diminishes the value of Furore for me, because I love these shades, and I'm always happy to welcome a good nude in my stash. (I hit pan on a few of the lighter colors in my Naked palette, so I'm kind of collecting alternatives.)

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése