Formula One Makeup Series - Williams - Renault

Sziasztok pipikék,

A mai bejegyzés majdnem meghiúsult, ugyanis én egész héten beteg voltam, és még vagyok is, ezen kívül pedig borzalmasan borongós idő volt az utóbbi napokban. Valahogy mégis sikerült összehozni a sminket, bár nem vagyok teljesen megelégedve.


Hey chickies,

Todays post barely made it, because I was sick the whole week long, and partly I still am. Also, the weather turned really gloomy a few days ago, which is not my preferred setting for taking photos. Somehow I still managed to pull it off, even if I'm not totally satisfied with the result.



A Williams-Renault autója fehérben és kékben pompázik, ill. a kék időnként feketének tűnik. A tusvonalhoz az ötletet a csapat logója adta, mely szerintem egyszerű, de mégis lendületes. Valami hasonlót szerettem volna kreálni, csak sajnos a kezem nagyon is remegett, ezen kívül a képeken semmi nem látszik a csillámokból, és a szempilláim is úgy döntötték, hogy ma összeállnak kis csoportokba, hogy még véletlenül se nézzen ki jól a végeredmény. Ezektől a bakiktól eltekintve maga a smink tetszik, mert annyira más, mint amit egy sima hétköznap viselek.

The Williams-Renault car sports the colors white and navy, but the blue sometimes looks like black. The idei for the graphic liner came from the teams logo, which is simple, yet dynamic. I wanted to create something similar. Sadly, my hand was a bit shaky, the camera didn't pic up the glitter at all, and my eyelashes decided, that this is the perfect day to clump like nobodies business. Still I like the look, because it's so different from what I wear on a daily base.





Felhasznált termékek / Products used

NYX Jumbo Eye Pencil - Milk

Sugarpill eyeshadow - Tako

BH Cosmetics - Take me to Brazil palette (navy, white, black)

Miss Rose eyeliner - 01

Sugarpill loose eyeshadow - Lumi

MAC Superslick Liquid Eyeliner - Signature blue

Urban Decay 24/7 eyeliner pencil - Binge

BeYu soft liner - 660

Catrice Made to stay inside eye - 010 In the mood for nude

Catrice Eye Brow Stylist - Date with Ash-ton

Catrice Lash Brow Designer

L'Oreal Volume Million Lashes mascara





Remélem jó hétvégétek volt, és ne feledjétek a C vitamint :)

Hope you had a great weekend, and don't forget to take your vitamin C :)


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése