Innisfree Waterproof Pop Liner Nr. 4 Review

Sziasztok pipikék,

Ma ismét egy koreai terméket hoztam, még hozzá egy igen vidám színű folyékony tust. Az Innisfree márka itthon szerintem viszonylag ismeretlen, de ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek szuper termékeik.


Hey chickies,

Today we take a look at another korean item, a very happy colored liquid eyeliner. I think the brand Innisfree is not very popular/well known here in Hungary, which of course does not mean, that their products are not good.A tus a tavalyi Innisfree x Jill Stuart kollekcióból való, mely tartalmazott szemceruzákat, szemfestéket ceruza formában, és persze folyékony tust. Sokáig gondolkodtam, hogy a türkizkéket vagy a narancsot rendeljem meg, végül az utóbbi mellett döntöttem.
A csomagolás a tusoknák megszokott hosszú, hengeres tubus, mely felül ezúttal egy bohókás, tengerészcsíkos designt kapott, alul pedig a benne lévő tus színét tükrözi. Legalábbis a legtöbb színnel. A lilás és a türkizes csomagolás belül ugyanis jóval sötétebb tust rejt, így picit csalóka. A kollekciót hat szín alkotja, lila, kék, türkiz (ami igazából zöld), narancs, barna és fekete.

The liner is from last years Innisfree x Jill Stuart collection, which contained eyeliners, shadowsticks and liquid liners. I was going back and forth between the turquoise and the orange liner, but decided to go with the latter.
The packaging is the usual long, plastic tube, which has a bohemian maritime pattern on the top section, while the bottom part reflects the color of the liner. Or at lest for most of them, since the purple and the turquoise liner are much darker in color, and match the packaging so well. The collection contained six colors, purple, blue, turquoise (which is more a dark green), orange, brown and black.


Mint minden ilyen típusú tusnál fontos, hogy használat előtt jól felrázzuk, különben a leülepedett színpigmentek nem fognak rendesen elkeveredni a folyadékban. Egy rétegben a tus halovány, nem olyan élénk, míg két rétegben már igazi vibráló narancs színt kapunk, és a csillámok is jobban láthatóak. Az applikátor szerencsére nem ecsetes, mint mondjuk az Urban Decay tusok, hanem egy egyre vékonyodó szivacs, amit én sokkal jobban kedvelek, és könnyebben is tudok vele dolgozni. Épp olyan könnyű vele vékony vagy vastag vonalat is húzni, van tartása, így nem hajlik összevissza, de nem is túl merev.

No matter what brand it is, you always have to shake up this type of liquid liner before use, or the color pigments won't mix with the fluid properly. In one layer the color is more laid back, more sheer, but in two layers it becomes this vibrant orange, and the sparkle is also more prominent. The applicator is a tapered sponge wand, not like the brushes you get with the Urban Decay liners. I have to say I like this one better, I can work with it much easier. Thin lines? Thick lines? No problem! It is not wobbly, but it's also not overly stiff, great applicator.
Szerintem a tartósságával sincs gond, bár én alappal használom, mivel tudom, hogy kicsit olajosabb a bőröm, de nem vettem észre, hogy elmászott volna nap végére a helyéről. Szerintem bármely hétköznapi sminket fel lehet dobni egy színes tusvonallal, így nem bántam meg, hogy megrendeltem. Bár nyári kollekció volt, Ebay-en 2-3000 forintért még beszerezhető.

I had no problems with its lasting power, although I use a primer everytime, since I know my lids are a bit on the oily side. A pop of color can brighten up any makeup look, so I didn't regret buying it, and if you want you can still get one for yourself from Ebay (9-11 $). 

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése