Formula One Makeup Series - Marussia - Cosworth

Sziasztok pipikék,

Már el is érkeztünk az F1-es széria második bejegyzéséhez a Marussia - Cosworth csapathoz. Sajnos nekik sem sikerült valami fényesen a szezon, mivel nem szereztek egy pontot sem a konstruktőri bajonkságban, így az utoló előtti helyen végeztek.


Hey chickies,

we are already at the second team in the F1 series, the guys from Marussia - Cosworth. Sadly, they also didn't had a single point in the constructors championship and landed on the penultimate place.
Nézzük a csapat autóját, melyen a fekete és a piros szín dominál, némi fehérrel vegyítve. Mivel az előző smink elég egyszerű volt szerettem volna, ha ez azért picit bonyolultabb. Alapjában véve meg is vagyok vele elégedve, egy dolog nem tetszik, az alsó szempilláknák nem dolgoztam össze rendesen a pirosat és feketét.

Let's take a look at the teams car from last year. The main colors were black and red, with just a tiny bit of white. Since the last look was rather simple I really wanted this one to be more than that. All in all it's a good look, but I could have done a better job with blending together the red and the black on my lower lashline.Felhasznált termékek / Products used

NYX Jumbo Eye Pencil - Slate

BH Cosmetics - Take me to Brazil palette (red&black)

Sugarpill - Tako eyeshadow

Catrice mono eyeshadow - Bring me frosted cake

MAC pigment - Vanilla

Urban Decay 24/7 eyeliner pencil - Perversion

BeYu soft liner - 660

Catrice Eye Brow Stylist - Date with Ash-ton

L'Oreal Miss Manga Mascara

L'Oreal Fals Lash Wings Mascara

A termékfotók vakuval készültek, mert sajnos már nagyon nem volt fény.

Product pics were made with flash, since there was barely any light. Sorry.

Most pedig mehetek ecseteket mosni, hurrá T___T

Now I can go wash my brushes, yippie T___T

babicsek

2 megjegyzés: