Illamasqua Precision Ink Liner Review

Sziasztok pipikék,

A múltkori pigmentes bejegyzés képein láthattátok, hogy két folyékony tust is rendeltem, ma róluk lesz szó.



Hey chickies,

In the pigment review you could see, that I also ordered two liquid liners, today I'll talk a bit about them.



Mivel az egyik kedvenc MUFE tusom bedöglött - a kis gumigyűrű kijött, így nem zárt már rendesen a csomagolás, és ettől picit megváltozott az állaga - így tudtam, hogy mindenképp kell egy egyszerű, strapabíró fekete tus. Így került a kosaramba az Abyss, míg a Scribe inkább a kíváncsiságom miatt, érdekelt, hogy egy fehér színű tus mit tud.

One of my favourite liners, a MUFE one basically died - the little rubber stopper came out, and the texture of the product changed a bit - so I knew I need a plain, but durable black liner. That's how Abyss ended in my virtual basket, while Scribe was more of an out of curiosity purchase, I wanted to how a white liner would perform.


A csomagolás a folyékony tusoknál már megszokott hosszú, vékony, műanyag tégely. Funkcionalitását tekintve nincs semmi baj vele, a fekete miatt még elegánsnak is mondanám, egy dolog zavar, az viszont rettentően. Nincs semmilyen kis jel rajta, hogy épp melyik színt tartom a kezemben. Mivel csak két ilyen tusom van ez nem nagy probléma, de azért az aljára vagy a tetejére tehettek volna egy pöttyöt.
Ha letekerjük a kupakot máris látni, hogy szivacsos applikátora van. Van aki szereti, van aki nem. Én az előbbiek táborát erősítem, könnyen tudok vele dolgozni, vékony vagy vastag vonalat húzni. Pont eléggé ruganyos ahhoz, hogy rásimuljon a bőrre, de azért ne másszon el minden irányba.

The packaging is the usual long, slim, plastic tube. It works well, and it looks very stylish. I only have one problem with it. It has absolutely no sign on it, so whenever I grab one, I have to search for the name written in those tiny letters. I think they really could have put a little dot of color on the bottom or the top.
If you unscrew the top you can see, that it has a tapered sponge type applicator. Some people like it, some people don't. I love them, because it's easy to work with them, do a thin line, a thick line, it's flexible enough, that it leans against the skin without being wobbly. 



Az Abyss igazi mély fekete, nincs benne semmi csillám, felvitelkor fényes, de száradás után inkább matt hatása van. A pigmentáltsága nagyon jó, nem kell háromszor felkenni, hogy egyenletes legyen a szín. A tartósságára sem lehet panasz, ha egyszer megszáradt nem dörzsölődik le, nem kenődik, tökéletes.
A Scribe már kicsit más, valahogy hajlamos a csíkozódásra. Nem tudom, hogy ez azért van, mert esetleg az applikátorral nincs valami rendben vagy maga a szín ilyen, de használatkor van, hogy kétszer is át kell húzni. A teljesítménye is kicsit gyengébb, hamarabb dörzsölődik. Persze még így is nagyon jó, csak kicsit többet vártam tőle.

Abyss is a deep, black without any shimmer. During application it's shiny, but dries down to a matte finish. The pigmentation is very good, you don't have to swipe it several times to get an even color. Performance is also stunning, after it's dry it doesn't smudges or moves anywhere, perfect.
Now Scribe is a different story. The color is not so consistent, so it can get a bit streaky. I don't know if this is the fault of the wand, or the pigmentation is just simply not as good as in Abyss, but sometimes I do have to fiddle around more to get an even layer of color. The performance is also a bit weaker, it doesn't smudges, but it tends to crumble.




Mivel több folyékony tusom is van, gyorsan előkaptam őket. A csomagolások szinte miliméterre megegyeznek, a kupakok letekerés után viszont már mutatnak némi eltérést, de mindegyiket kényelmes fogni. Applikátor terkintetében a MUFE a legkisebb, és talán a legmerevebb is, utána jön az Innisfree, majd holtversenyben a MAC és az Illamasqua. Szerintem utóbbi kettő között semmi eltérés nincs, forma, tapintás, méret, mind megegyezik.

Since I have a few liquid liners I pulled them out for a quick comparison. The packaging is almost identical, even in size, the length of the caps do vary a bit, but all of them have a nice grip. Regarding the applicators, MUFE has the smallest one, and I think it's also stiffest, then comes Innisfree, and on the third place we have a tie between MAC and Illamasqua. I think they are basically the same, they look the same, they feel the same.





babicsek

4 megjegyzés:

  1. A szép "tömör" fekete :)
    Én nem rég vettem egy Inglot glitteres folyékony tust, elégedett vagyok vele, de a krémeseket jobban szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó igen, az inglot termékekkel már én is szemeztem párszor :) Én váltogatni szoktam, ha ráérősebb vagyok, akkor fluidline, ha pedig kicsit sietni kell, akkor folyékony tus.

      Törlés
  2. Hűűűűű, imádom a tusokat van egy páram nekem is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eleinte paráztam tőlük, aztán nagyon megszerettem őket :)

      Törlés