Tonymoly Latte Art Cappuccino Cream-In Scrub Review

Sziasztok pipikék,

Az első értékelésre egy olyan koreai terméket hoztam, amit már régebb óta használok, és nagyon szeretem. Ez nem más, mint a Tonymoly kávés arcradírja, melynek bonyolult nevét a címben olvashatjátok. Nem kell tőle megijedni, a koreai termékeknek gyakran van hosszú, vagy épp fura neve, esetleg ennek valamilyen érdekes kombinációja. Én már csak jókat derülök rajta, éljen az engrish :)

Ha többet szeretnétek megtundi, katt a továbbra.


Hey chickies,

For my first review I choose a korean product, that I've been using and loving for the last couple of months. It's none other than the coffee face scrub from Tonymoly. You can read its complicated name in the title. Korean products have a strong tendency to have either very long or very strange names, so don't be surprised by this. Take it with a sense of humor, long live engrish :)

If you would like to know more about the product, click on the link below.




A koreai termékek fénykorukat élik, ami abból a szempontból jó, hogy könnyebb hozzájuk jutni, abból a szempontból viszont rossz, hogy több a hamisítvány is. Sajnos idehaza csak bizonyos dolgokhoz lehet hozzájutni, így ha az nincs a kínálatban, még mindig csak egy lehetőség marad, az online vásárlás. Ezért fontos, hogy körülteintőek legyetek!

Na, de nézzük a mi kis arcradírunkat. A Tonymoly egész kis kollekciót épített fel a kávé témára, vannak különböző maszkok, krémek, és persze az arcradír. Nekem még a régi csomagolású van meg, az új már átlátszó bögrében érkezik, sötétbarna tetővel. A kis bögre amúgy zseniális, nekem nagyon tetszett, mikor kibontottam. Egyszerre aranyos, funkcionális és adja vissza a kávés témát. A tetején habbal rajzolt szívecskék találhatóak, és mint ha egy kis kanál kandikálni ki a kávéból. Ez nem más, mint egy apró, fém spatula, mellyel higiénikusabban nyúlhatunk bele a termékbe. Én bevallom nem szoktam használni, mivel mindig kezet mosok, de mindeképp figyelmes, hogy adnak mellé egyet.


Korean products are very popular, which makes them more available, but of course cheap copies pop up more and more. Since most of us don't live in Korea, most of the stuff is only available for us only, so be cautious, when you're making a purchase!

The facial scrub is part of a big collection, Tonymoly has creams, face masks, all having the coffee theme going on. My scrub has the older packaging, the new one comes in a clear mug, with dark brown top. The little mug thingy is awesome, I really like it. It's cute, functional and fits perfectly with the coffee theme. On top it has little milk foam hearts, and something which looks like a little spoon. Of course it's not a spoon, it's a little spatula, so you can dig in to the product in a more hygienic way. I think it's nice, that they included it, but I don't use it, since I always wash my hands before I use it.


A bögre amúgy elég masszívnak tűnik, bár nem ejtettem még el soha, nem hiszem, hogy könnyen törne, és ha esetleg egy hosszabb út során magunkkal szeretnénk vinni, biztos, hogy nem lesz baja a bőröndben. A kis tégely teteje csavaros, tehát attól sem kell félni, hogy magától leesik. Amint lecsavarjuk, még mindig nem látjuk magát a terméket, mivel egy védőkupak van rajta, szóval tényleg megtettek mindent azért, hogy ne legyenek bosszantó balesetek utazás során, és persze a kis baciknak se legyen olyan könnyű dolga. 
Ha levesszük a kis műanyag kupakot, nem csak a sűrű, zselészerű arcradírt pillanthatjuk végre meg, hanem rögtön érezni fogjuk a kellemes kávé illatot. Nem vagyok egy nagy kávé fogyasztó, de az illatát mindenképp szeretem.

The mug seems to be very robust, I never dropped it, but I don't think it would shatter into million pieces, and if you would like to take it with you on a longer journey, nothing will happen to it in the suitcase. You can open it by unscrewing the top part, so it's very unlikely, that it'll come off, while it is in the bag. When you twist off the top part, you still not going to see the scrub itself, as it is protected by a plastic lid. See, they're really wanted to make sure, that there is minimum to no spillage, when traveling, and make it really hard for germs to get in there.
If you take out the plastic lid you can finally see the brown, thick, gel like scrub, and you also going to notice the warm coffee smell. I'm not a big coffee drinker, but I find the smell really pleasant.



Az arcradir nagyon sűrű, zselészerű, barna, de van egyfajta átlátszósága. A benne található radírozó golyócskák nem túl nagyok, és nincs is benne durván sok, így a hatása szerintem pont jó. Nem túl erős az arcon, pont csak annyira radíroz, hogy eltávolítsa az elhalt bőrt. Szintén jó dolog, hogy nem kell belőle sok, de tényleg. Alig nedves arcra szoktam belőle felvinni két-három borsónyit, bőven elég. A dörzsölés hatására kellemesen habzik, természetesen a kávé illat is jól érehető ilyenkor. Amint lemosom az illat is elhalványul, pár perc múlva már nem is érzem. Ami marad az a tiszta, sima bőr.

The scrub has a thick, gel like texture, and it's brown color has a translucency, it looks really funky. The little beds, that do the scrubbing are dark brown, very tiny, and you don't have millions of them, which is good. Thanks to the mentioned features, the scrub is not too harsh, and not too gentle, it's in the golden middle to get the dead skin off, without irritating my face. Also, you don't need a ton of it, I put 2-3 pea size dots on my damp skin, and it's enough, so a little goes a long way. It lathers up quiet good, the coffee smell is more sensible, but after I wash it off, the smell doesn't linger around for long. What I'm left with is clean, smooth skin.



Ha épp egy kellemes arcradírt keresel, szereted a kávé illatot, és nem zavar, hogy várnod kell pár hetet, amíg megkapod, akkor nyugodtan rendeld meg. Ebayen és Amazonon is rengeteg eladónál megtalálható a termék.
Ha esetleg nem szereted a kávé vagy kávészemek illatát, esetleg egy erősebb arcradírt szeretnél, akkor ezt sajnos nem neked találták ki.

If you're on the hunt for a nice scrub, you like the smell of coffee, and you don't mind if you have to wait a few weeks for the product to arrive, then go for it. There are plenty of seller on both Ebay and Amazon, who carry this product.
If you don't like the smell of coffee or coffee beans, or you want a a scrub with a stronger effect, the keep on looking, then this is sadly not meant for you.

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése