Etude House Hello Kitty Solid Perfume Review

Sziasztok pipikék,


Ma az egyik legismertebb koreai márka, az Etude House Hello Kitty Sweet Fresh krémparfümjével ismerkedhettek meg. A kis kollekció három illatból áll, a sárga a Cutie Tropical, a kék a Tender Powder, a rózsaszín pedig a Sweet Fresh. A nevek alapján én utóbbi mellett döntöttem, lehet nem kellett volna. Szeretnétek többet tudni, olvassatok tovább.
Hey chickies,

Etude House is one of the best known korean brands, and today I have a review for their Hello Kitty solid perfume in Sweet Fresh. There are three different scents, yellow is Cutie Tropical, blue is Tender Powder and the pink one is Sweet Fresh. When I placed my order I opted for the latter one, maybe it was not the best decision. Want to know more, keep on reading.Nézzük is a csomagolást. A kis fém tégely kicsit giccses, szívecskés papír műanyag kombó csomagolásban érkezik, lehet róla vitatkozni, hogy mennyire túlzó, de nem érdemes, hiszen úgy sem azért rendeltem meg.
Maga a kis tégely jó minőségű, nem hajlik, horpad, kopik. Az alsó rész rószaszín, míg a tetején egy angyalkás Hello Kitty design látható. Mivel csak módjával használták az aranyat, és inkább a fehér dominál, ezért szerintem ez még bőven cuki. Sajnos itt véget is érnek a pozitívumok, ugyanis a tégelyt olyan nehéz kinyitni, hogy arra jelzőt alig lehet találni. Szinte fel kell feszíteni, de alakja és mérete miatt ez ugye nem olyan könnyű. Nem tudom ki találta ki, és ki volt az, aki jóváhagyta, de borzalom az egész, vagy én vagyok túl béne.

Lets see the packaging. The little tin comes in a paper plastic combination, with lots of hearts and cuteness. Well, lets say it's not the most appealing thing, but I care more about the products, so who cares.
The little tin is really good quality tin, no dents, no marks, no bending. The bottom part is a light pink, while the top is white, with a gold Hello Kitty angel and hearts. I think it's cute, because the didn't go overboard with the gold. Sadly this is the last nice thing I can say about this product, because opening it is a real pain in the ass. You almost have to strain it open, I don't know who came up with the idea, and who gave the ok for this, but I'm not impressed, or I'm to clumsy for this.


A parfüm maga egy barackos árnyalatú krém, ami felkelnve színtelen, cserébe viszont van egy fura viaszos jellege.

The perfume is a peachy cream, which turns colorless when worn, but has a strange waxy feel to it.Ami az illatot illeti, azért nem választottam a trópusit, mert féltem, hogy túlságosan wc illatosító hatása lenne, a kéknél pedig a púderes jelző riasztott el, így maradt a Sweet Fresh. Én valami virágos, édes, lágy illatra számítottam. Ez nem az. Kicsit olyan, mint ha egy üveg öblítőt összekvertek volna valami olcsó, édes löttyel, emellett van egy halvány, műanyagos jellege is. Az fix, hogy nem szeretném magamon tudni.

I didn't chose the tropical scent, because I was afraid it would smeel too much like a toilett refresher, and since I'm no fan of powdery scents, the blue was also not an option for me. Hence the name Sweet Fresh I thought this would have a soft, sweet, flowery kind of smell. Oh boy was I wrong. This smells more like laundry detergent was mixed with some cheap, sweet fluid, and it also has a faint plastic kind of scent to it. It's definitely not something I want to smell like.

Nagyon örültem, mikor megkaptam, és szerettem volna, ha tetszik, hiszen kis helyen elfér, nyugodtan be lehet dobni a táskába, nem lesz baja, de sajnos csalódnom kellett.

I was so happy, when I got this product, I really wanted to like it, since it's small and sturdy enough to be carried around in my back, but sadly it was a disappointment.

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése