Catrice Fall Goodies

Sziasztok pipikék,

Mostanra már a csapból is az folyik, hogy ősszil milyen új termékekkel kápráztat majd el minket a Catrice. Meg kell mondjam, vannak nagyon szép termékek, amiket legszívesebben már most megvennék, így gondoltam összedobok egy aprócska listát, hogy mik azok a dolgok, amiket mindenképp megnézek majd magamnak.

Hey chickies,

By now the whole blogger scene is chock full with the new Catrice fall products. I have to say, that there are a lot of beautiful goodies to come, and since I can't wait to get my hands on some of those I thought, I'd put together a tiny list of these must check out items.



Kezdjük talán a legfurábbal, a kis borotvával. Több márkánál is láttam már hasonlót, mindig is ki akartam próbálni, de kicsit sajnáltam rá a pénzt, mivel nem voltam benne biztos, hogy tetszeni fog. Mivel a Catrice igen csak az elérhető árkategóriába tartozik, így remélem, hogy itthon is kapható lesz.

Let's start with the little razors. I saw similar ones at other brands, always wanted to try it, but didn't want to spend so much money on it, because I wasn't sure I would like it. Since Catrice is an absolutely affordable brand I really hope these will be available here too.


Maradva a szemöldök témánál, még mindig nagyon szenvedek az enyémekkel. Ugye él a mondás, h a szemöldökeid ne ikrek legyenek, hanem testvérek. Az enyémek még csak nem is rokonok, így mindig szívesen próbálgatok új termékeket, amikkel talán végre sikerülne elérnem, hogy normális formájuk legyen.

Staying with the eyebrow theme, mine are horrible. They say your eyebrows should be sisters, not twins, well, mine are not even related. This makes me the perfect candidate to try out new products, so maybe I can make them more normal looking.



Messzire nem megyünk a szemöldöktől, ugyanis szemcerkából sosem elég, plána ha van közte olyan szép lilás, mint a képen látható. Instant szerelem.

Not going far away, still staying in the eye area, you can never have enough eyeliner pencils, not when there is a gorgeous purple one to be added to the range. Instant love.


Szemfestékek közt is lesznek szépen, de egy volt, ami abszolút kitűnt a többi közül, még pedig az a csodás, matt burgundi. Atyaég, ha élőben csak fele ilyen szép, akkor már nehéz lesz nemet mondani rá. Valószínűleg a textúra lesz a döntő, mivel a matt szemfestékek igen kényesek tudnak lenni.

There will be a lot of new eyeshadow colors, but there was one, that stood out to me, that burgundy looks amazing. If it looks just half as amazing as in the pics, it'll be very hard to resist it. I think the texture will be the main factor, since mattes do tend to be a little more tricky.


Végül, de nem utolsó sorban pedig jöjjenek a pirosítók. Nem használok túl sokszor pirosítót, de egy ilyet lehet, hogy már csak azért is beszerzek, hogy időnként nézegethessem. Nem tudom ki találta ki ezt a dizájnt és a színeket, de megérdemel egy előléptetést. Zseniális!

Last but not least, let's take a look at the blushes. I don't use blush too often, but these look so stunning, that I might just buy one, to be able to look at it from time to time. I don't know who came up with the design and the colors, but that person deserves a frikkin' promotion. Genius!


Ennél persze jóval több termék került be az érdemes lesz élőben is megtapizni körbe, de ezek voltak azok, amelyek tényleg megragadták a fantáziámat, és amelyekhez nagyobb reményeket fűzők. Ti kinéztetek magatoknak már valamit?

Of course there are more products, that are on the maybe worth to check out list, but these were the stand outs to me. Did you already have your check list for the fall products?

A képek nem az enyémek, a Google kedvesen kisegített :)

Pics are not mine, Google was so nice to help me out:)






babicsek

2 megjegyzés:

  1. Azok a Liquid Metal szemceruzák érdekelnek nagyon és a Brow Definer-re is kíváncsi lennék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Liqiud Metal szemfestékek nagyon jók, így nagy reményeket fűzök a cerkákhoz is, remélem azok is olyan pöpecek lesznek, a Brow Definer pedig szintén elég ígéretesnek tűnik :)

      Törlés