Golden Rose Carnival 002 Review


Sziasztok pipikék,


Elérkeztünk a Nailland mini haul utolsó darabjához, mely nem más, mint a Golden Rose Carnival sorozat élénk zöldje, a 002.


Hey chickies,

Finally we got to the last polish from my Nailland mini haul, it's 002 from the Golden Rose Carnival line.


Ez a lakk szintén nem szerepelt a listámon, megláttam és megtetszett a vidám színe, így jött velem haza. A Carnival sorozat tagjai mind fedőlakkok, a 002 többféle méretet tartalmazó fehér és zöld glitterekből áll. Az üvegben tényleg nagyon vidám, nyárias színe van, sajnos felkenve már nem ilyen rózsás a helyzet.

This polish was also not on my list, but when I saw it I fell in love with the color. The Carnival line polishes are all topcoats, 002 has different sizes of white and lime green glitter in it. It looks so gorgeous in the bottle, on your nails, not so much.


közvetlen napfényben / direct sunlight

Sajnos körmön az üde zöld szinte egybe olvad a fehérrel, így teljesen elveszti vidámságát. Ennek ellénre azért szeretném megjegyezni, hogy a minőségével nincs gond, kellő mennyiségű glitter kerül a körmökre, nem kell órákig kotorászni az üvegben, és a száradással sincs gond. Már csak a megfelelő alapszínt kell hozzá megtalálni, hogy visszatérjen a zöldbe az élet.

Sadly, the colors doesn't transfers so well on to the nails, the green somehow gets lost, almost washes out. The quailty is very good, you get plenty of glitter, and don't have to swirl around for hours to get one itty bitty piece out. Now I only have to find the right base color, to get some life back in to that green.

Van valakinek ötlete, hogy mivel lehetne kicsit élénkíteni a zöldet?

Any ideas?


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése