Models Own Amethyst Review

Sziasztok pipikék,

Következzék a múltkori Nailland haul második lakkja, a Models Own Amethyst. Aki lemaradt az elsőről, a China Glaze Pink Voltage-ról itt olvashat róla.Hey chickies,

Today I'm going to talk about one of the polishes from my Nailland haul, it's Amethyst by Models Own. If you missed the first review, click here to read more about China Glaze's Pink Voltage.Bár a múltkor azt írtam, hogy egy körömlakk csomagolásról nem sokat lehet írni, azért a Models Own Velvet Goth lakkok erre jócskán rácáfolnak. Az egyszerű üveget a bársonyos, a körömlakkak színben igencsak harmonizáló kupak dobja föl. Nem lehet nem állandóan tapizni.

I know, I know. Last time I said, that there is not much to write about when it comes to nail polish bottles, but the Models Own Velvet Goth collection polishes do have a cute and fun packaging. The simple bottle has a color coordinated velvety cap. You just can't stop touching it.


A Velvet Goth kollekció még tavaly év végén jött ki, és a lila már akkor nagyon megtetszett, de akármikor mentem a Naillandbe, sose volt vagy inkább valami másra terelődött a figyelmem. Ezúttal viszont volt is, akciós is volt, egyértelmű volt, hogy jön velem haza. Mostanság amúgy nagyon rá vagyok kattanva a lilára.

The Velvet Goth collection came out at the end of last year, but anytime I went to the Nailland stand it was either sold out or something else got my attention. This time, it was not sold out, but it was on sale, so it was a pretty done deal, that one is coming home with me. Also, I'm kind of into purple these days.


közvetlen napsütésben / direct sunlight

A lakk alapja egy sötétebb lila, mely inkább kékes árnyalatú, ezt pakolták tele apró lila és ezüst csillámokkal, majd nagyobb, lila hex glitterekkel. Tapintásra nem olyan érdes szerintem mint egy homoklakk, de nem is teljesen sima a felülete. Szerintem imádnivaló.

The base color is a purple with a blue undertone, that was spiked with small purple and silver glitters and than they added bigger purple hex glitters. It is not so textured as a sand polish, but also not quiet smooth. I love it. közvetlen napsütésben / direct sunlight


A felvitellel nincs gond, annak ellenére, hogy van benne bőven glitter, a száradási idő sem túl hosszú, viszont kell belőle két réteg, hogy szépen fedjen. Összességében abszolút jó vételnek tartom, szuper kis lakk, aki szereti a lilát az mindenképp nézze meg magának.

Application was pretty easy, despite all the glitter, drying also didn't take too long, but you need at least two coats to get it opaque. All in all I think this is a very nice polish and if you like purple, you should absolutely check it out.


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése