Etude House Dear Darling Tint Review

Sziasztok pipikék,

Remélem mindenki átvészelte ezt a csúnya esős hetet, lassan visszatér a nyár, a nagy melegben pedig szerintem jobb egy ajakszínező, mint egy rúzs vagy szájfény. Ennek kapcsán gondoltam bemutatom nektek az Etude House Dear Darling és Dear Darling Neon Tinteket.


Hey chickies,

We had a very rainy week, but summer is slowly coming back. In this hot weather I rather reach for tints, than lipstick or gloss, so I thought I'd show you the Etude House Dear Darling and Dear Darling Neon Tints.



Kezdjük az egészet rögtön annak tisztázásával, hogy ki hova tartozik. Az Etude House első ajakszínező kis sorozata a Dear Darling Tint nevet kapta, és négy különböző piros árnyalatból áll. Ebből nekem a egyes számú, a Berry Tint van meg. A színezők nagyon sikeresek lettek, így ezen felbuzdulva előálltak egy Dear Darling Neon Tint sorozattal, mely három színből áll (narancs, barbie rózsaszín és sötét pink) és nekem a narancs van meg.
Azon kívül, hogy más a nevük én nem találtam eltérést a két ajakszínező között, minden másban teljesen megegyeznek.

Let's see who is who. First Etude House came out with the Dear Darling Tint collection, which consists of four reddish colors. I have the first one, which is called Berry Tint. As these were very successful Etude House came out with an other series, which they named Dear Darling Neon Tint. This line up has three different colors (orange, barbie pink and dark pink), and as you can see I have the orange one.
Apart from their name I didn't find any other difference, to me they are pretty much the same.


Ami a csomagolást illeti hagyományos szájfény tubust kaptak, amolyan Etude House féle kis lányos cukisággal bolondítva. Az applikátor is a már jól ismert enyhén hajlított, picit szőrös végű darab, van aki szereti, van aki nem. A csomagolás amúgy jól zár, nem lötyög, nem csöpög, és a táskába dobva sem lesz semmi baja, mivel nem törik egy könnyen.

The packaging is the traditional lipgloss type of tube, with a little girly Etude House style thrown in. The wand is also nothing extraordinary, it's a doe foot applicator, which is a bit fuzzy. Some people like it, some don't. The packaging is pretty good, it's not leaking, and is sturdy enough to survive a day in your handbag.



Először jöjjön a negatívum, legalábbis számomra picit az, ez pedig nem más, mint a két színező illata. Nagyon édes, nagyon gyümölcsös, nagyon mű. Szerencsére használat közben nem érezni, így nem zavaró, de sose értettem, hogy miért kell mondjuk egy szájra szánt terméknek ennyire illatoznia.
A Dear Darling Tint az egyes számot viseli, és Berry Tint névre hallgat. A sorozat négy tagja közül ő a legvilágosabb, és bár a tégelyben nagyon pirosnak látszik, felkenve már korántsem ez a helyzet, mivel átmegy egy kellemes, élénk fuksziába. Persze a végeredményt befolyásolja majd a saját ajkaink színe is.
A Dear Darling Neon Tint narancs darabja nagyon rémisztőnek hat felkenve nem ennyire durván narancs színű, inkább olyan most ettem egy jégkrémet érzete van, tökéletes a nyári melegben.

First the tiny disturbing con, which is the smell. It's very sweet, very fruity and very artificial. Luckily it doesn't have much staying power, so when you apply the tint it doesn't linger around for too long. I never understood the concept of a fragranced lip product, but to each their own.
The Dear Darling Tint has the number one and is called Berry Tint, it is the lightest out of the four. It looks pretty red in the tube, but goes on more like a deep fuchsia color. Of course the natural color of your lips will change it up a but.
The orange Dear Darling Neon Tint might look a bit scary, but when applied it gives your lips that really nice I just had a popsicle kind of look, which is perfect for summer. 

rögtön felkenés után / after initial application

miután már picit száradt / after it has dried down a bit 

pár percig a kezemen hagytam, majd letöröltem / left it on for a couple of minutes, then wiped it off

Mindkét színezőnek könnyed textúrája van, nem is érezeni, hogy ott van az ajkakon. Mivel gél alapúak, ezért tovább tartanak, mint vizes bázisú társaik. Viszont pont, mivel tovább tartanak kicsit jobban is szárítanak, így használat előtt vagy után nem árt egy kis figyelmet szentelni az ajkaknak.
Én nagyon szeretem ezeket a színezőket, egyszerű őket használni, eleinte úgy néznek ki az ajkakon mint egy szimpla szájfény, majd elég erősen megszínezik az ajkakat ahhoz, hogy látszódjon, hogy az ember visel valamit. Nem kell őket óránként újra kenegetni, és a csomagolásnak sokkal több értelme van, mint mondjuk a Benefit hasonló termékeinek, melyet konkrétan egy üres körömlakkos üvegben lehet kapni, és szerintem borzalmas azzal a műanyag ecsettel kenegetni a szánkat. Nagy előnyük még, hogy rétegezhetőek, tehát mi dönthetjük el, hogy mennyire erős vagy visszafogott színt szeretnénk.

Both tints have a very lightweight texture, you can't even feel, that you are wearing them. They are gel based, therefor have a better staying power, than their water based counterparts. They're slightly drying, thanks to staying on so good, so before or after using these you should take some extra time to apply some lipcare products.
I really love these tints, they are easy to use, look like a simple gloss, but then you get that nice tint on your lips. You don't have to reapply them at every hour, and the packaging makes much more sense, than for example Benefits horrible empty nail polish bottle with that atrocious plastic brush. They also can be layered, so it's up to you how strong or how laid back you would like the color to be.

Ti próbáltatok már bármi hasonló színezőt?

Did you ever try any tints?


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése