Missha M Prism Dot Block Blush Nr. 2 Review

Sziasztok pipikék,

Ma a Toro Rosso sminkes bejegyzésnek kellene következnie, de olyan ügyes voltam hajmosáskor, hogy nem kis adag sampon ment az egyik szemembe, és valljuk be, bevörösödött szemen egy smink sem mutat jól. Ennek örömére ma ismét a koreai beauty termékek világába teszünk kitérőt.


Hey chickies,

Today should be the day the Toro Rosso makeup is posted, but I managed to get a pretty decent amount of shampoo in my eye while washing my hair, and lets face it, nothing looks good with a red eye. So instead we take another journey in to the world of korean beauty products.





A Missha Prism kollekcióban két pirosító paletta is helyet kapott, a Pink Block (Nr. 1) és a Peach Block (Nr. 2). Kis töprengés után én az utóbbit választottam, úgy éreztem, hogy a rózsaszín túl sok lenne.
A csomagolás nagyon jól sikerült, a papírdobozon ugyanaz a fehér és rózsaszín geometrikus minta található, mint magán a palettán, egy aprócska különbséggel, a doboz enyhén holografikus, míg a pirosító nem. A műanyag csomagolás könnyű, de strapabíró, jól záródik, és nem lötyög benne semmi. Annak ellenére, hogy kényelmesen elfér a kezemben helyet kapott benne egy tükör és egy kis ecset is.


There are two blush palettes in the Missha Prism collection, Pink Block (Nr. 1) and Peach Block (Nr. 2). I went with the latter one, as I felt the pink one would be too much.
The packaging is really nice, the box has the same white and pink geometric pattern as the palette itself. The only difference is, that the box is slightly holographic. The plastic is lightweight, but sturdy, has a nice closure and nothing wobbles in there. It is far from being big, fits my hand really good, has a mirror in the lid and a little blush brush inside.

vakuval / with flash

Azért nem sima pirosító, mert ha kinyitjuk láthatjuk, hogy van benne egy highlighter, két pirosító és egy kontúr szín. Elsőre talán picinek tűnnek a négyzetek, de egy utazós pirosító ecsettel kényelmesen lehet bele nyúlkálni. A Peach Block esetében a highlighter egy világos rózsaszín sok-sok csillámmal, az első pirosító egy élénk korallos pink nagyon kevés csillámmal, a második egy könnyű korall, míg a kontúr szín egy igen világos, matt barna. A színek mindegyike nagyon puha, jól pigmentált, és könnyen eldolgozható.
Legtöbbször a paletták mellé csomagolt ecsetek használhatatlanok és rögtön mennek is a kukába. Meglepő módon a Missha kis ecsete nem erre a sorsra jutott, mivel puha és tényleg jól használható.

It's not just a simple blush, it's a palette. It contains a highlighter, two blushes and a contour. The look rather small, but if you take a travel size blush brush you won't have any problems. In case of Peach Block the highlighter is a light pink color with lots of shimmer, the first blush is a vibrant coral pink, the second on is a light coral and the contour is a matte, light brown. All the colors are very soft, easy to blend and has a nice pigmentation.
Most of the brushes you get with palettes are crap and go straight in to the garbage, but not this one. The little Missha brush is actually very soft and works good with the palette.


 Nem tudom ezen a képen miért ilyen sárgás, élőben olyan szép.
I don't know why it has this strange yellow cast on this pic, but it's so pretty in real life.




 vakuval / with flash

vakuval / with flash

Bár a kollekció nem mostani, Ebayről gond nélkül be lehet szerezni mindkét színt. Az ár 4500 és 6800 között mozog, így érdemes alaposan szétnézni.

The collection is not so recent, but both blushes are still available on Ebay. The price varies from 19 to 30 dollars, so take a good look before you buy it.


babicsek

2 megjegyzés:

  1. De cuki, kinéztem én is magamnak a peacht, jó hogy írtál róla :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a bejegyzés, és remélem minél hamarabb használatba veheted majd a sajátodat :)

      Törlés