Missha Crystal Nail Polish Review

Sziasztok pipikék,

Ma már vakítóan napos idő volt, így gondoltam ismét egy vidám, narancsszínű lakkot mutatok nektek.


Hey chickies,

Today we had a lovely, very bright sunny day, so I thought I'd bring you another vibrant, orange polish.
A Etude House mellett talán a Missha termékeit szoktam legtöbbször böngészni, mindig olyan szép cuccaik vannak. Ebayen már egy ideje szemezgettem ezekkel körömlakkokkal, a múltkor pedig végül rá is szántam magam, hogy rendelek egyet. Nem mertem többet, mert kép alapján nem tudtam eldönteni, hogy önmagában is fedni fog-e vagy csak fedőlakknak lesz-e jó. Nagyon tetszett a lila, a kék és a narancsszínű árnyalat, de mivel kéket olyan sokat nem hordok, lila fedőlakkom van az utóbbi mellett döntöttem.

Beside Etude House Missha is probably my second most viewed brand, I constantly browse their products. I was eyeing with a few nail polishes on Ebay, and decided after a while to give it a go. Since the picture was kind of your usual stock photo I couldn't decided if it would work on it's on, or only as a topcoat, so I ordered just one color. I really liked the blue, the purple and the orange, but since I don't wear blue so much and already have a purple topcoat I went with the orange one.


Amikor kihámoztam az üveget a vastag buborékfóliából rögtön feltűnt, hogy valami furcsa. Elsőre nem tudtam mi az, de ahogy forgattam észrevettem, hogy nem szimplán különleges alajka van, hanem szívecske. Kicsit fölöslegesnek érzem, olyan hatásvadász, de valahol azért aranyos. Amit viszont soha nem fogok megérteni az a leszedhető kupak. Ha jól emlékszem ilyen a Chanel, a Butter London vagy akár a Douglas körömlakkok kialakítása is. Szerintem pazarló, és engem eléggé zavar is, örülnék ha erről leszoknának.

After peeling of the layers of plastic warp I noticed, that something is different about this bottle, but I couldn't really point it out. After taking a better look I saw, that the bottle isn't just oddly shaped, it is heart shaped. I find this to be a little gimmicky and unnecessary, but also a bit cute. One thing that I don't find cute is the cap. I really don't like it when brands have this double cap, where you can take of the lid. I know, that Chanel does this, just as Butter London or Douglas, but it would be great if they could stop. Az ecset elég széles, gyorsan lehet vele dolgozni, relatív egyenesnek is tűnik. A körömlakk színtelen, tele nagyon apró narancs csillámokkal, és nagyobb sárga, lila, kék, zöld, piros darabokkal. A képeken két rétegben látható, a teljes fedéshez gyanítom, hogy kb. négy kellene. Én biztos nem fogom úgy használni, inkább teszek alá egy hasonló színű lakkot, mint mondjuk a Catrice Orango Bloom darabja, ami fölött nagyon vagányul mutat. (A képeken bal oldalon látható a kombó.)
Amit mindenképp szeretnék megemlíteni, hogy bár a lakk tartós, nincs gond sem a felvitellel, sem a leszedésével, iszonyat büdös. Nem tudom mit tettek bele, de nem tipikusan olcsó körömlakk szaga van, hanem valami nagyon más. Ráadásul ez a szag kicsit bele is ivódik az ember orrába, tehát miután befejeztük a lakkozást még hosszú percekig fogjuk érezni. 

The brush is wide, easy to work with, fairly straight. The polish has a colorless base with tons of tiny orange glitter and bigger yellow, purple, blue, green and red ones suspended in it. I used two coats on the picture, for full opacity you would need at least four. I know I won't use it like that, I'll use it over a similar colored polish like Orango Bloom from Catrice. (The color combo can be seen on the left of the pics.)
Although the polish fells in to the no fuss category when it comes to application or taking it down, it stinks. It doesn't have this cheap nail polish kind of smell, it's something totally different, but it's bad. Also, once you have it on your nose it kinda lingers on for minutes, which is not so pleasant. 
vakuval / with flash

A színe nagyon szép, sőt amikor hordtam még meg is dícsérték, de nem hiszem, hogy fogok rendelni a többi árnyalatból. Annyira nem különleges, hogy gyűjtögessem a büdös lakkokat.

The color is amazing, when I wore it people complimented on it, but I don't think I'll order any of the other shades. It's not extraordinary enough for me to put up with that strange smell.

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése