THEFACESHOP Volcanic Clay Mask Review

Sziasztok pipikék,

Az orrot ékesítő fekete kis pöttyök nem szépek, a THEFACESHOP Volcanic Clay maszkja ezeket hivatott eltüntetni. Nézzük mit is tud.


Hey chickies,

The little black spots on your nose are never a good look, the Volcanic Clay mask from THEFACESHOP is designed to get rid of them. Let's see how it work.



A márka kétféle maszkot is gyárt, de mivel a másikról elég sok rosszat hallottam inkább ezt vettem meg. A csomagolás egy egyszerű, világos színű tubus, sötét kupakkal. Míg az eleje felhívja a figyelmet, hogy a vulkanikus agyag mennyire jó a bőrnek, addig a hátulján értelmes angol használati útmutató található. Ez koreai termékeknél nem mindig van így.

The brand has two blackhead clearing masks, but I heard a lot of negative things about the other one, so went with this one instead. The packaging is a simple, light colored tube with a dark brown cap. While the front praises how good volcanic clay is for the skin, the back has actually good english instructions, which is not always the case with korean products.



A maszk a tubusból kinyomva nagyon sűrű, ragadós, és kicsit gyógynövényes illatú. Amint felkenjük kicsit masszírozni kell, ekkor beszürkül és kicsit átmelegszik. Én fél percig max egy percig szoktam mindenhol masszírozni. Utána 15 perc várakozás, és jöhet a langyos vízzel történő lemosás.

The mask comes out very thick and sticky from the tube. It smells a bit like herbs. As soon as you put it on you have to massage it in to your skin, so it turns grey and starts to warm up. I do this for 30 seconds or up to a minute. Then you have to wait for 15 minutes and wash it off with warm water.

 felkenve / initial application

bemasszírozva / massaged in

Bár kicsit furán mutat az ember, amikor épp sötétszürke orral mászkál a lakásban, azt kell mondjam, hogy a maszk kellemes. A meleg nem túl sok, épp csak kicsit bizsergető. Amivel nem vagyok annyira megelégedve az a végeredmény. Az orrom hegyéről, és a cimpák tetejéről nagyon szépen eltávolítja a szennyeződéseket, viszont a cimpák alsóbb részéről már nem annyira, és ezen a masszírozás sem segít. Azt kell mondjam, hogy bár nem kiemelkedően jó, nekem tetszik ez a maszk, és kicsit kellemesebb, mint a letépős csíkok.

Even if you look a little bit strange with a dark grey nose I have to say this is a nice mask. The warmth of it is just right, a tiny tingling. What I'm not  so fond of is the result. It gets the blackheads on the tip of my nose and on the top part of  the side, but not on the bottom of the nostrils. (I'm sorry, I'm not sure if that's what it's called.) Still I like this mask a lot, it is not so harsh as those tear off strips, so I think I'll continue using it.


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése