Etude House Baking Powder Cleansing Foam Review

Sziasztok pipikék,

A héten nem voltam valami produktív, erőt vett rajtam a fáradtság. Remélem lassan sikerül túllendülnöm rajta, így hát lássuk is a mai bejegyzést.


Hey chickies,

I wasn't really productive this week, spring hit me a bit hard. I hope I'll get over it soon, so lets see todays post.



A mintát még egy rendeléssel kaptam, és pár próba után kijelentheztem, hogy nem leszünk barátok, de ne szaladjunk előre. Az Etude House még 2013-ban egész sütőporos kollekciót jelentetett meg. A normál verzió kék, míg hidratáló testvére rózsaszín csomagolást kapott, hogy elsőre is egyszerűen meg lehessen különböztetni őket. Mindkettő arra volt hivatott, hogy a legutolsó kis szennyeződést is eltávolítsa, és ápolja, hidratálja a bőrt.

I received this sample with one of my orders, and after a few uses it's safe to say, that we won't be friends, but let's not rush. Etude House brought out a whole baking powder line in 2013. The normals version got a blue, while the moisturizing one a pink packaging, so it would be easy to tell them apart. Both are designed to get rid of any dirt or makeup residue, leave your skin clean and moisturized. 


Bár ez nem a rendes verzió a csomagolás nem sokban különbözik. A normál méret természetesen nagyobb, és kicsit színesebb, de hasonló műanyag, fejre állítható kis tubusban kapható. Szerintem abszolút jól döntöttek, hiszen a termék elég sűrű, egy pumpás kiszerelés biztos, hogy nem működött volna.

Although this is not the regular size, there are only minor differences. The normal size is of course a bit bigger, and more colorful, but is a similar plastic tube, which stands on it's head. I think it was a wise decision to go with this kind of packaging, since a pump dispenser would have never worked.


Mint már említettem a lemosó egy nagyon sűrű, fehér paszta és kicsit olyan illata van, mint egy öblítőnek. Ami nem feltétlenül baj, mivel nem egy kellemetlen illat, csak merőben szokatlan. A krémet enyhén nedves arcon kell eloszlatni, kicsit felhabosítani, majd langyos vízzel lemosni. A használattal és a tisztítással nincs is semmi baj, de minden alkalommal úgy éreztem utána, hogy az arcom egy sivatag. Kombinált bőröm van, ami hajlamos a fényesedésre, így elviekben nem lett volna szabad ennyire száraznak éreznem, de mégis ez történt. Pedig ez a hidratáló verzió, el se tudom képzelni, hogy akkor a normál milyen lehet vagy, hogy hogy érezheti magát valaki, akinek száraz a bőre.

The cleanser is a very thick, white paste with a smell of laundry detergent. It's not bad, but kind of surprising. You are supposed to wet your face a bit, apply the cream, lather it up and wash it off with lukewarm water. It does clean the skin and is easy to use, but my skin felt like a desert every time I did. I have combination skin, that tends to get shiny through out the day, so it shouldn't have this effect on me, also this is the moist version, I can't even imagine what the normal version must feel like, or what someone with dry skin must feel. 


Nagyon szeretem az Etude House márkát, de ezt a terméket nem tudom jó szívvel ajánlani, nekem nagyon nem vált be. Persze ettől még lehet, hogy más imádni fogja. Aki szeretné kirpóbálni az Ebayről kb. 12-14 dollárért cserébe beszerezheti.

I love Etude House, but this product just wasn't for me, I can't recommend it whole heartedly. Of course just because I didn't like it, it doesn't mean, that someone else can't. If you want to give it a try, you can get it from Ebay for 12-14 dollars.


Azért, hogy kicsit vidámabban zárjuk a bejegyzést jöjjön a mostani egyik kedvenc számom :)

To end this post on a happier note, here is one of my favourite songs at the moment :)



babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése