Catrice Orango Bloom Review

Sziasztok pipikék,

Ma egy igazán friss, vidám körömlakkot hoztam, a Catrice egyik újdonságát, mely a nagyon is találó Orango Bloom nevet kapta.


Hey chickies,

Today I brought you a fresh, vibrant nail polish from Catrice, that has the very appropriate name Orango Bloom.



A Catrice nem is olyan régen frissítette kínálatát, többek között a lakkokat is. Amikor nézegettem őket ez a szín rögtön felkeltette a figyelmemet, így nem sokat gondolkodtam, hogy megvegyem-e vagy sem.

Catrice did a revamp of their product line not so long ago. They released new nail polishes as well and this one stood out to me, I didn't think long if I want to buy it or not.


A Catrice lakkok nagy kedvenceim, mivel jó a választék, szépek a színek, tartósak a körmömön, nem drágák és könnyen elérhetőek. Egyetlen bajom van csak, az ecset. Nem értem, hogy hogyan lehet ilyen jó lakkok mellé ilyen borzalmas ecsetet adni. Alapjáraton szerintem működőképes lenne, de olyan, mint ha minden második Catrice lakk másikat kapott volna. Az egyik cakkos, a másik egyenes, a harmadik kerekded, az egyik szálai mindenfelé állnak, a másiké szépen rendezettek. Örülnék ha ezen tudnák még egy picit alakítani.

I love Catrice nail polishes because they have a great range, the colors are beautiful, they don't chip or flake off in general, don't cost a fortune and are easily accessible. I only have one problem, the brush. It's like every second bottle gets a different one. Some are wonky, some are straight, some are rounded, some have stray hairs, some are pretty neat. It would be lovely if they could do a makeover.



Az Orango Bloom egy nagyon élénk, már már neon metál narancs tele arany csillámokkal. Gyönyörű színe van normál fényben is, de ha rásüt a nap szinte világít. Egyetlen hátránya, hogy hajlamos a csíkozódásra, de ez a metálos lakkoknál elég gyakori. Ettől függeltenül imádom, és ahogy egyre melegszik az idő biztos sokszor fogom viselni.

Orango Bloom is a very vibrant, almost neon metallic orange with gold shimmer. It looks gorgeus under normal light, but when the sun hits it, it almost glistens. Only con is, that it tends to be streaky, but this is a well known problem with metallic finishes. Still, I really love it, and as the weather gets warmer I'm sure I'll grab it very often.



A képeken két rétegben látható, szerintem gyönyörű. Akik szeretik az ilyen színeket, és nem rettennek meg pár csíktól mindenképp nézzék meg.

I used two coats for the pics above, I think it looks gorgeous. Those who love colors like this and are not turned off by a few streaks should definitely check it out.


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése