Resolutions TAG

Sziasztok pipikék,

Gondolkoztam, hogy mi lehetne az év utolsó posztja, ami nem a szokásos kívánok minden jót, de kicsit más, mint egy normál bejegyzés, és ekkor eszembe jutott Nikkie TAG videója. Amúgy is ajánlom a videót, mert nagyon szép sminkeket készít, és kellemesen bolondos leányzó. Bár nem vagyok fent YouTube-on a kérdések megtetszettek, így hát, jöjjenek a válaszok..

Sony Center

Hey chickies,

I thought about what my last post for this year could be, that is not the usual cheesy happy new year thingy, but is also not a normal blog post. Then I remembered Nikkie's TAG video. I do recommend to check out her other videos, she has awesome skills and is just the right amount of silly. Now I'm not on YouTube, but still the questions are pretty fun, so here we go.



1. Nevezz meg három dolgot, amit idén véghez vittél és büszke vagy rá:

Büszke vagyok arra, hogy eljutottunk Berlinbe, hiszen egyikünk sem keres olyan hű de sokat, hogy csak úgy el tudjunk utazni bárhová is. Igenis meg kell terveznünk, hogy mikor megyünk, mennyit költhetünk. Volt, hogy úgy nézett ki nem fog összejönni a dolog, de végül sikerült, és minden percét élveztük. Na jó, amikor bedurrant a térdem, és nem tudtam egy napig rendesen lábra állni az nem volt olyan pöpec, de ettől eltekintve király utazás volt.
A másik dolog amire büszke vagyok, hogy idén begyűjtöttem a negyedik tetoválásomat, egy Tototorot a bal lábfejemre. Piszok mód fájt, voltak pillanatok, amikor azt hittem nem bírom ki, de sikerült. Az utána következő egy hét szintén igen fájdalmas volt, nagyon is megszenvedtem ezért a tetoválásért, de imádom, és örülök, hogy megcsináltattam.
Talán kicsit hazabeszélek, de jól esett újra elkezdeni blogolni. Mondjuk a lustaságom még mindig nem túl hasznos ezen a téren, de majd alakul ez.

2. Nevezz meg egy dolgot, aminél azt kívánod, hogy bárcsak másképp cselekedtél volna:

Iskola. Esküszöm már idejét sem tudom, hogy mióta húzom a dolgot, és nem azért, mert hülye vagyok. Egyszerűen iszonyat lusta vagyok, de annyira, hogy Pató Pál is elmorzsolna egy könnycseppet a meghatódottságtól. Borzalmas vagyok...

3. Mi volt számodra az év legnagyobb fénypontja?

Kétséget kizáróan a bécsi Pink koncert. Imádom a zenéjét, egyszer már volt szerencsém élőben látni, de ez a mostani, ez valami frenetikus volt. Természetesen utazás előtt lebetegedtem, szenvedős volt, de úgy voltam vele, hogy mindenképp megyek, mennem kell, nem állíthat meg semmi. Bár elég nagy volt a csúszás, sokat kellett várni, hogy végre elkezdődjön a koncert, de megérte! Tomboltunk, énekeltünk, nem is emlékszem, hogy mikor voltam utoljára ennyire boldog és felszabadult.

4. Mi volt a kedvenc smink terméked idén?

Kicsit gondolkodnom kellett a válaszon, és végül a Catrice Liquid Gold Topper mellett döntöttem. Ez a Lorac 3D Liquid Lustre olcsóbb verziója, és volt idő, amikor minden egyes nap használtam. De tényleg, könnyű használni, gyorsan szárad, nem mászik el, és bármilyen szemfestéket feldob a csillogásával.

5. Melyik volt az a sminktermék, amit legkevésbé szerettél?

Ezen viszont nem kellett sokat töprengenem. Az Etude House Hello Kitty parfümje torony magasan vezeti a listát. Cuki, de szinte használhatatlan csomagolás, fura textúra, és öblítő illat. Nekem nagyon nem tetszett, és bárki, aki megszagolta szintén csak fintorgott. Végül egy kedves kolleginánál kötött ki, aki kiolvasztotta belőle a krémparfümöt, és készített magának egy ápoló rúzst.

6. Ki az a bámulatos személy, akinek szeretnél idén köszönetet mondani?

Azt hiszem az anyukám. Tudom, ez elég sablonos, de büszke vagyok rá, hogy talált magának munkát, hogy nem adja fel, pedig nem neki találták ki a műszakolást már, és azért is büszke vagyok, mert próbál fejlődni és haladni a korral. Vett magának laptopot, és bár kellett neki egy kis segítség tök jól tudja kezelni már. Azért is büszke vagyok rá, mert összetartja a családot, próbál mindenkivel foglalkozni, és mert persze mindig ott van mellettem. Csináljak akármekkora hülyeséget, keveredjek akármekkora bajba, őrá mindig számíthatok.

7. Mik a szépség/smink fogadalmaid a következő évre?

Mindenképp szeretnék fejlődni, mivel a sminkem végeredményét tekintve elég pofás szokott lenni, viszont a felvitel, te jó ég. Akármit csinálok szinte mindig tele van a szemem alja a lepotyogó felesleggel, és ez baromi idegesítő. Ezen kívül nem ártana több figyelmet szentelnem a bőrápolásnak, mert az utóbbi időben ezt eléggé elhanyagoltam. Ja, és a fejemen lévő bokrot sem ártana jobban kezelni, mert hajnak jelenleg csak erős jóindulattal nevezhető.

8. Mik a divat fogadalmaid a következő évre?

Na az öltözködésemen sem ártana változtatni, mert jelenleg mindig a póló + nadrág kombót hordom, és valljuk be, ennél azért lehet sokkal jobban is öltözködni, bár előtte azért nem ártana végre megszabadulnom pár kilótól.

9. Mik a személyes fogadalmaid a következő évre?

Szeretnék motiváltabb lenni, és nem ilyen dög lusta. Úgy érzem a lustaságom sok mindenben gátol, hiszen mindig csak görgetem magam előtt a dolgokat, de alig csinálok valamit. Ez pedig nincs így rendjén.

10. Nevezz meg egy dolgot, amit szeretnél jövőre kihúzni a bakkancs listádról.

Szeretnék egy újabb tetoválást, ezúttal a jobb lábfejemre, de most jobban felkészülök majd.

Berlin

1. Name 3 things you did this year that you're proud of:

I'm proud that we could go to Berlin. None of us makes so much money, that we could easily afford such a trip, but we planned a lot, and didn't give up, even when sometimes it looked like we couldn't make it. It was a great trip, and we enjoyed every bit of it. Ok, the part where my left knee was hurting and I couldn't even stand on it, now that was not so enjoyable, but apart from that it was awesome.
Second is, that this year I got my fourth tattoo. It was a challenge, since it hurt like hell, but I have Totoro on my left foot and love it. The week after I got it was really painful, could barely walk, but still, I love it so much.
This one may seem odd, but I'm proud to be blogging again. Of course my laziness is not helping me to fully get back in to it, but let's see what next year'll bring.

2. Name 1 thing you wish you'd have done differently:

School. Yeez, I'm so lazy, that my picture could be in the dictionary for reference. I really need to kick myself in the ass, and change this.

3. What was your biggest highlight this year?

The Pink concert in Vienna, hands down. She is my all time favourite singer, I already saw her once, in Budapest, but this time it was even better. It was fantastic! Of course I got sick a few days before, but I wanted to see her so badly. The concert started with a delay of more than an hour, but it was all worth it. I can't even remember, when I was that happy and care free.

4. What was your favorite beauty product this year?

I had to think a bit, but Catrice's Liquid Gold Topper was deffo my most loved product this year. It's a dead on dupe for the gold Lorac 3D Liquid Lustre, easy to apply, dries fast, doesn't smudge and gives any shadow, that extra bling. There were weeks, where I put it on every damn day.

5. What was your least favorite beauty product this year?

This was an easy one, since the Etude House Hello Kitty Solid Perfume was beyond crappy. Cute, but poor packaging, strange texture and a smell, that would make any fabric softener jealous. Yuck. I gave it to a colleague, who melted the product out, cleaned the tin and created her own lipstick/balm.

6. Who do you want to thank for being amazing this year?

I think it's my mom. I'm so proud of her, that she found a job, holds on, even if it's not really her cup of the, but it's still better than being unemployed. I'm also very proud, that she bought herself a laptop and is getting better and better in handling it. She is also the person, who holds together the family and tries to take care of everyone. Thank you mom for standing beside me, for letting me know, that I can get in to the biggest trouble, do the dumbest thing on Earth and you'll still be there for me.

7. What are the makeup/beauty resolutions you have for next year?

Improve my skills, mainly my application skills. The end results are pretty good, but no matter what I do, during application I have fallout like it's snowing on to my cheeks, and this is annoying like hell. Also, I need to get back into skincare, I neglected it too much in the last couple of months. Oh, and hair care.

8. What are the fashion resolutions you have for next year?

I really need some change in this department, because I'm over the boring jeans + t-shirt combo, but to do so I need do drop some weight. It's going to be a lot of work.

9. What are your personal resolutions for next year?

Be more motivated and less lazy. I feel, that my laziness stands in the way of many things. I just keep pushing everything back and barely accomplish anything.

10. Name 1 thing you want to check off your bucket list next year.

I want to get another tattoo, on my right foot, but this time I'm gonna prepare myself better.


BÚÉK

HAPPY NEW YEAR


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése