Formula One Makeup Series - Caterham-Renault

Sziasztok pipikék,

A mai napon egy új sorozatot indítok itt a blogon. A smink mellett nagyon szeretem az autókat, a versenyzést, nem csak a rallyt, de a wtcc-t és az f1-et is. Egy verseny után merült fel bennem, hogy miért ne lehetne kombinálni a kettőt? 
A sorozatban a 2013-as konstruktőri bajnokságban elért helyezés alapján haladok majd a legutolsótól a legelsőig, így a sort a Caterham csapata nyitja. A smink alapjául pedig a csapat tavalyi autójának fényezése szolgál. Így csak olyan színt használhatok, ami megtalálható az autón.


Hey chickies,

Today I'll start a new series on the blog. Beside makeup I really like cars and racing, so watching rally, the wtcc and formula one is pretty normal for me. After one of the races I thought, why not combine the two?
So, the series will be based on the 2013 constructors championship, and I'll go from the last to the first one, this means, that we'll start with the Caterham team. The makeup itself is based on last years car designs, so I can only use colors, that are actually on the cars.




A Caterham csapat sajnos nem túl sikeres, egyetlen pontot sem szereztek a tavalyi bajnokságban, és az elért helyezéseik sem voltak valami fényesek, így utolsó helyen végeztek a bajonkságban. Cserébe viszont ennél a sorozatnál ők az elsők, amitől biztos vagyok benne, hogy máris jobban érzik magukat.
A csapat 2013-as autója zöldben és sárgában pompázott, egy nagyon apró fehérrel fűszerezve. Én a fehéret kihagytam most, soknak éreztem már, ehhez az egyszerű sminkhez.

Sadly the Caterham team is not very successful, they didn't make any points in last years championship, and their individual results were also not very stellar. In return for it, they are the opening act for my series, which I'm sure makes them feel a lot better already.
The teams 2013 car had a green, yellow design, with just a little white. Since I did such a simple makeup I left the white out, it felt a bit too much for me.




vakuval / with flash

Felhasznált termékek. / Products used.

NYX Jumbo Eye Pencil - Yellow

Sugarpill Burning Heart Palette - Buttercupcake

Catrice mono eyeshadow- Inglorious Mustards

Catrice mono eyeshadow - Bring me frosted cake

BH Cosmetics - Take me to Brazil palette (circled green shade)

MAC Fluidline - Dark Envy

Shiseido Eyeliner Pencil Duo - Desert Dusk (lighter shade on lower waterline)

L'Oreal False Lash Wings Mascara

L'Oreal Miss Manga Mascara

Catrice Eyebrow Sylist - Date with Ash-ton

Catrice Lash/Brow designer




A posztok nem tudom még milyen időközönként kerülnek majd ki, jó lenne minden héten legalább egy, de mivel ismerem magam, és a szerencsémet, inkább nem ígérek semmit. Remélem tetszeni fog ez a kis sorozat.

Regarding the posts, I really would like to be able to put up at least one a week, but I know myself and my luck, so I don't want to make a promise. I hope you'll like the series.

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése