Mizon Pore Clearing Volcanic Mask Review

Sziasztok pipikék,

Jelenleg a bőröm teljesen meg van bolondulva, így próbálok vele többet foglalkozni, hogy újra normalizálódjon kicsit. Ebben segít a Mizon vulkanikus maszkja.


Hey chickies,

Right now my skin looks like mother nature just threw up on it, so I try taking extra care of it, to take it back to somewhat normal. The Mizon volcanic mask helps me in this process.



Általában vegyes a bőröm, azaz a T zónában elég szíros, az arcom többi része viszont ha nem is száraz inkább normál. Ez nem változott, viszont az elmúlt hetekben igen kipattogzott és megjelent pár pattanás is, aminek természetesen nem örültem túlságosan. Sajnos még mindig megvan az a rossz szokásom is, hogy hajlamos vagyok elvakarni a patikat. Ne tegyétek, de tényleg. Amellett, hogy rendszeresen radírozok, de maximum csak heti kétszer úgy gondoltam, hogy nem árt, ha beépítek egy maszkot is a rutinomba. Olyat kerestem, ami gyengéd, tehát nem egy bőrradír, de mégis eltávolítja a felesleges zsírt, halott sejteket és a szennyeződéseket.

Usually I have combination skin, my T zone is oily, while my cheeks are not dry, but more on the normal side. This of course didn't change, but in the last few weeks I got a lot fo break outs and even some zits. Oh how happy I was. Sadly, I have a very bad habit, I tend to sratch at my skin in these areas, which makes everything worse. Don't do it, no, really, just don't. I use a scrub twice a week, but thought, that I would put a mask into my routine. I wanted something gentle, but still potent enough to get rid off extra oil, dead skin and dirt.



A csomagolás egy egyszerű tubus, aminek hátulján szerencsére angolul is megtalálhatóak az instrukciók. A benne található krém világosbarna színű, és elég sűrű. Felkenve kicsit olyan, mint ha sarat kenne az ember az arcára. Elviekben 10 percet kell fent hagyni, én általában 15-öt szoktam várni, és utána mosom le. Nem kell megijedni, a víz enyhén barnás színű lesz tőle. Használata utána  bőröm kellemesen sima, és másnap reggel is kevésbé zsíros, mint általában. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem szabad túlzásba vinni a használatát, mert könnyen az ellenkezőjét eredményezheti, mint amit szeretnénk.

The packasing is a simple plastic tube, which has actually usable english instructuons on the back. The cream is very thick and has a light brown color. When you put it on it looks a bit like you are smearing dirt on your face. You are supposed to leave it on for 10 minutes, but I do it for 15 and rinse it off with lukewarm water. Don't be surprised, the water will also have a lightbrownish color. After I use it my skin feels so smooth, even the next morning it's less oily, than normally. It is very tempting to use it more than once a week, but I wouldn't recommend that. Overusing a product could massively backfire, and have the exact opposite result, than what you're aiming for.



Azt kell mondjam meg vagyok elégedve a maszkkal. Nem látványos a javulás, de érzem, ahogy apránként kezd visszatérni a bőröm a normálishoz. Remélem, hogy a rendszeres használatával ez minél hamarabb bekövetkezik.

I have to say I'm pretty satisfied with this mask. The results are not omg into your face kind of ones, but I can see how my skin is getting better in tiny steps. I hope, that with it's use my skin will get back to it's normal state very soon.


babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése