Nesura Charcoal Nose Pore Cleaning Strip Review

Sziasztok pipikék,

Maradunk Koreában, de ezúttal nem körömlakkokat hoztam, hanem a Nesura Charcoal pórus tisztító tapaszait. Bizarul néz ki, de működik.


Hey chickies,

After all the nail polishes I brought you another product from Korea, but this time it's something different. It's the Nesura Charcoal Pore Cleaning Strip. Look freaky, but works.Szerencsére nincs sok gondom az orrommal, nem vagyok tele mitesszerekkel, kis fekete pontocskákkal vagy egyebekkel, de ettől függetlenül időről-időre azért nem árt egy kis tisztítás. Keresgéltem itthon, de nem igazán találtam semmit, olyat pláne nem, ami szimpatikus lett volna, így a neten néztem szét. Elsőre egy zöld teásat rendeltem magamnak az Etude Housetól, de az nem igazán vált be, így ismét elkezdtem keresgélni, és ekkor találtam rá a Nesura tapaszára. Mivel nem volt drága, ezért úgy gondoltam megér egy próbát.


I'm kind of lucky, I don't have too many problems with my nose area, no blackheads, zits or anything like that, but still, a little bit of cleaning is always good. I went to several stores but couldn't find pore strips, that I liked, so I turned to my dear friend, the internet. First I ordered a green tea one from Etude House, but those were kind of meh. Then I turned to the internet again, and came across the Nesura pore strips. Since they were pretty cheap I thought I give them a try.A dobozban 10 db, egyenként csomagolt kis tapasz van, ami nem csak azért jó, mert így tényleg akkor használhatja fel őket az ember, amikor szeretné, hanem utazáskor is magunkkal vihetjük, ha épp ez a kívánságunk.

The box contains 10 individually packed pore strips, which makes it easy to take one with us for travel if we wish, and there is no pressure to use up the box as soon as possible, just because we opened the package.A csomagolás strapabíró, és mégis könnyen nyitható a két apró kis bevágásnak köszönhetően. Azok mentén bármelyik oldalon egy csíkban letéphetjük a kis tasak egy részét. 

The packaging is sturdy, but easy to open, thanks to the two little indentations. Along those you can tear apart one side of the little sachet.A csomagban egy átlátszó fólián pihen a kis fekete tapasz. Egyik oldala sima fekete, míg a másik picit textiles hatású. A sima oldallal lefelé kell az orrunkra ragasztani, míg a textiles résznek felfelé kell néznie. Ne csodálkozzunk, a tapasznak picit fura szaga van, de nem túl erős, így pár pillanat után már nem is érezni.

The package contains a see through plastic, with the pore strip is attached to it. One side is shiny black, and slightly tacky, this has to face down, when you put it on your nose. The other side is not completly black and has a textile kind of feel, this should be facing up. It smells a bit strange, but it's not too strong, so after a few moments you forget about it.

 Előtte / Before

Utána / After

Ha felragasztottuk a tapaszt, akkor kicsit meg kell nedvesíteni, hogy mindenhol egységesen fekete legyen. Addig kell fent hagyni, amíg meg nem szárad. Ekkor le kell húzni, és az esetleg ott maradt apró részeket lemosni. A lehúzás egy picit kellemetlen lehet, de abszolút nem vészes.
Nekem nagyon bevált, szépen kiszedi a pórusokból a koszt, és az egyéb "csodákat", utána nem csak tisztának néz ki az orrom, de annak is érzem. Heti egy használat az ajánlott, de én kb. 2-3 hetente szoktam, nekem így is megfelel. Nem csak a hatákonysága miatt szeretem, hanem a formája miatt is. Pici, relatív keskeny orrom van, és az Etude House féle tapasz már majdnem a szemembe lógott felragasztás után. A Nesura tapasz enyhén lefelé kerekített, így ezzel nincs ilyen gondom. Egy doboz ára 3-4 dollár körül mozog, ami nem nagy tétel, így szerintem bőven megéri beruházni egy dobozra.

After applying it to your nose wet it, so it's completly black. Then wait for it to dry, and peel it off. This can be a bit unpleasant, but nothing to extreme.
I really like it, it gets out everything, all the nasty stuff, my nose looks and feels clean after it. I like this product, but not just because it's effective, the shape also plays a big part. The Etude House strips were so big and wide, that the end of it almost touched my eye, which is not good. The Nesura strip has a slight downward curve, so even on my tiny nose I don't have a problem. It says, that you should use it once a week, but I use it every 2-3 weeks, so it's up to you. One box costs 3-4 dollars, which is not a big deal, and the product is worth it.

babicsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése