MUFE Aqua Liner #5, #8 and #15 Review

Sziasztok pipikék,

A múltkor már esett szó az Innisfree és az Illamasqua tusokról, így gondoltam nem hagyom ki a sorból a Make Up For Ever darabjait sem.



Hey chickies,

I already wrote a review for my Innisfree and Illamasqua liquid liners, so I thought it would be a shame to leave out the Make Up For Ever ones.



Az első MUFE tusomat még 2012-ben vettem Párizsban. Egy koncert miatt utaztunk a francia fővárosba barátnőmmel, és ha már ott voltunk, akkor természetesen nem csak a nevezetességeket látogattuk végig, hanem betértünk egy Sephorába is. Azt a pillanatot azt hiszem sosem fogom elfelejteni, amikor a Champs-Elyseen sétálva megláttuk az üzletet és bementünk. Egy smink mániásnak az az üzlet kötelező! Természetesen már utazás előtt írtam magamnak egy kis listát, hogy mit szeretnék mindenképp megnézni. Két tus is szerepelt rajta, az egyik egy Urban Decay darab volt, a másik egy sötét MUFE. Végül mindkettőt megvettem, de alapos tesztelés után, csak az utóbbival lett nagy a szerelem.
Aztán amikor tavaly szintén koncert miatt Bécsben voltunk párommal tudtam, hogy be kell szereznem még párat, így a kis utcácskában eldugott nem túl tágas boltban két darabbal bővítettem a kollekciómat. Így ma az 5-ös, 8-as és 15-ös darabokról lesz szó.

I bought my first MUFE liner in 2012, when we were in Paris for a concert with my friend. Of course we didn't just do the usual sightseeing, we also wanted to visit a Sephora store. I think I will never forget the moment when we were walking down Champs-Elysee and finally saw the it. That place is a must for a makeup lover! I was well prepared and had my little list of items, that I wanted to check out. There were two liners on it, one from Urban Decay, and one from MUFE. I bought both, but after testing them out I only fell in love with one of them.
Last year my boyfriend and I went to Vienna, also for a concert, and I knew I want to pay a visit to the little MUFE store. After we found it I expanded my liner collection with two more colors. So today I'm going to show you #5, #8 and #15.

 #5


A csomagolás a jól megszokott hosszúkás tégely, ami könnyű, de mégis stabil. Ami nagyon tetszik benne, hogy az alsó rész színe megegyezik a benne található tus színével, de még a kupak teteje is, így teljesen mindegy, hogy hogyan tároljuk őket, mindig könnyen megtaláljuk azt a színt, amit keresünk. A fogása kényelmes, szerintem a hossz is pont jó, könnyű vele dolgozni. Az applikátor viszonylag rövid, és kicsit merevebb az átlagnál, elsőre picit szokatlan.

The packaging is the usual long, sleek, cylindrical tube, the plastic is lightweight, but sturdy. What I really like is, that the bottom part matches the color of the actual product, and they even colored the top of the cap, so no matter how you store them, it is always easy to find the color you're looking for. The grip is nice, the lenght is right and easy to work with. The applicator is shorter and stiffer than most other ones, so it may take a bit of practice first.

 #8



Használat előtt ezt is fel kell rázni, hogy az esetlegesen leülepedett pigment újra elkeveredjen a folyadékkal. Ezt figyelmbe véve is úgy érzem, hogy kicsit vizesebbek, mint mondjuk az Illamasqua tusok. Sajnos ez némelyik színen meg is látszik, elsőre csíkos marad a tusvonal. Ez főleg a világosabb árnyalatokat érinti.
A tartóssággal szerencsére nincsenek problémák, amint megszárad bombabiztosan tart, nem mászik el sehová, nem kenődik és nem pereg.

Before use you have to shake it, to make the pigment and the liquid mix again. Even taking this into account the formula is a bit watery, so some of the colors need more than one layer, or it can get streaky. This affects mainly the lighter ones.
Luckily there is no issue with the performance, once it dries it stays put, doesn't smudge, budge or flake off.

#15
 Nem mondom, hogy teljesen használhatatlan, de sokkal nehezebb vele dolgozni.
It's not completely useless, but much harder to work with.

Sajnos a kis tömítőgyűrű kijött, és felragadt a tus szárára.
Sadly, the stopper came out and is kind of glued to the wand.

Az 5-ös egy nagyon élénk, világos türkiz, fémes csillogással és tele csillámmal. A 8-as egy gyönyörű, mély lila, tele csillámmal. Ennek is van fénye, de közel sem olyan durva, mint az 5-ösé. A 15-ös egy sötétszürke igen kevés csillámmal, amikből felkenve szinte semmi sem látszik.


Number 5 is a vibrant, light turquoise, with a metallic sheen and lots of shimmer. Number 8 is a deep, beautiful purple with a bit of shimmer. Number 15 is a very dark grey with just a hint of shimmer, which can't be seen when worn.

 alap nélkül, természetes fényben / no primer, natural light

alap nélkül, vakuval / no primer, with flash


Itthon ugyan nem kapható, de rengeteg online shopban igen, a választék pedig gigászi, a 16 szín között biztos mindenki megtalálja a neki valót.

Sadly it's not available in Hungary, but you can get it online from several shops. The range is huge, I'm sure everyone can find her color among the 16 shades to choose from.


babicsek

1 megjegyzés: